ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Martina och Erik Haag håller ihop trots mycket gräl. Foto: Christian Örnberg
Martina och Erik Haag håller ihop trots mycket gräl. Foto: Christian Örnberg

Martina Haag om äktenskapet med Erik

ANNONS:
Skrattet håller ihop Martina och Erik Haags förhållande. Men efter 16 år tillsammans har de fortfarande sina duster.
- Jag vill skilja mig flera gånger i månaden, säger Martina Haag till tidningen Leva.
Succéförfattarinnan Martina Haag, 46, har gått igenom alla kriser du kan tänka dig. Karriärskris, kärleks-kris, 30-årskris, 40-årskris och småbarnskris men hon har alltid kommit ut hel på andra sidan. Skrattet och humorn har alltid varit en viktig del, inte minst i äktenskapet med komikern Erik Haag, 42.

Skrattar ihop

- Jag är absolut ingen bra äktenskapsrådgivare. Både Erik och jag är urdåliga på att lösa problem, vi sopar dem under mattan, säger hon till tidningen Leva.
I stället blir paret "skitarga" på varandra och gormar och skriker till det går över. Samtidigt är de duktiga på att skratta tillsammans och ha roligt, trots att de tycker olika om allt utom barnuppfostran och politik.
- Det finns ingen jag kan bli så jävla arg på som Erik, jag vill skilja mig flera gånger i månaden, säger Martina. Erik, Diana och Martina. Foto: Tommy Pedersen
- Men fortfarande tycker jag att han är fantastiskt snygg, jag kan nästan bli generad ibland av att det står en sån snygg man hemma i mitt kök, fortsätter hon.

Tilsammans i 16 år

Paret har varit tillsammans i över 16 år och trots alla kriser är hon lycklig.
- Hela min framgång bygger på mina misslyckanden. Om inte jag hade haft den uppväxt jag haft, om inte tonårstiden hade varit för jävla jobbig, om inte min skådiskarriär varit så lökig och mitt singelliv så miserabelt - då hade allt det här aldrig hänt, säger hon.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: