Linda Rosing har blivit mamma igen. Foto: Mikael Sjöberg
Linda Rosing har blivit mamma igen. Foto: Mikael Sjöberg

Linda Rosing har fått en son

Publicerad
Uppdaterad
Linda Rosing har blivit mamma igen.
Natten till måndagen födde hon en liten pojke.
"Jag kan bara inte sluta titta på honom", skriver en överlycklig Linda Rosing på sin blogg.
Linda Rosing, 35, och Peter Thelenius, 35, blev i natt föräldrar till en 49 centimeter lång pojke på 3 680 gram. Pojken - som ska heta Kean - föddes klockan 01.25 på Danderyds sjukhus.
Strax innan klockan 21 skrev Peter Thelenius på Linda Rosings blogg: ”Hej! Peter här. Sitter i taxin på väg in till BB nu med Linda, och det är dax!!”
Fem timmar senare skrev han: ”Förlossningen gick jättebra, och just nu ligger den lille och får mat för första gången. Linda uppdaterar er med detaljerna så fort hon orkar.”

Linda bloggade

På måndagen uppdaterade Linda själv sin blogg och skrev att de har fått världens finaste pojke: ”Han är Peter upp i dagen, så himla söt.”
Linda har under graviditeten varit orolig för själva förlossningen. Nu skriver hon att den var lättare än hon någonsin kunnat drömma om: ”Personalen här på Danderyds förlossning har varit fantastiska. Lyhörda och hjälpsamma till max. Peter var ett kanonstöd som hjälpte och pushade mig genom allt.”

Vill åka hem

Familjen hoppas att få åka hem redan på måndagseftermiddagen efter att bebisen blivit undersökt av läkare.
Linda Rosing har sedan tidigare en dotter och en son.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida