ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Linda Rosing har blivit mamma igen. Foto: Mikael Sjöberg
Linda Rosing har blivit mamma igen. Foto: Mikael Sjöberg

Linda Rosing har fått en son

ANNONS:
Tidigare artiklar
Linda Rosing har blivit mamma igen.
Natten till måndagen födde hon en liten pojke.
"Jag kan bara inte sluta titta på honom", skriver en överlycklig Linda Rosing på sin blogg.
Linda Rosing, 35, och Peter Thelenius, 35, blev i natt föräldrar till en 49 centimeter lång pojke på 3 680 gram. Pojken - som ska heta Kean - föddes klockan 01.25 på Danderyds sjukhus.
Strax innan klockan 21 skrev Peter Thelenius på Linda Rosings blogg: ”Hej! Peter här. Sitter i taxin på väg in till BB nu med Linda, och det är dax!!”
Fem timmar senare skrev han: ”Förlossningen gick jättebra, och just nu ligger den lille och får mat för första gången. Linda uppdaterar er med detaljerna så fort hon orkar.”

Linda bloggade

På måndagen uppdaterade Linda själv sin blogg och skrev att de har fått världens finaste pojke: ”Han är Peter upp i dagen, så himla söt.”
Linda har under graviditeten varit orolig för själva förlossningen. Nu skriver hon att den var lättare än hon någonsin kunnat drömma om: ”Personalen här på Danderyds förlossning har varit fantastiska. Lyhörda och hjälpsamma till max. Peter var ett kanonstöd som hjälpte och pushade mig genom allt.”

Vill åka hem

Familjen hoppas att få åka hem redan på måndagseftermiddagen efter att bebisen blivit undersökt av läkare.
Linda Rosing har sedan tidigare en dotter och en son.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: