ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Lady Gaga. Foto: STELLA PICTURES
Lady Gaga. Foto: STELLA PICTURES

Lady Gaga poserar naken i ny reklamkampanj

ANNONS:
Lady Gaga, 24, är känd för sina kontroversiella kläder. Men den här gången är det vad hon inte har på sig som skapar uppmärksamhet.
Sångerskan poserar nämligen spritt språngande naken i en ny reklamkampanj.
Iförd endast ett par solglasögon, ett par skyhöga skor och med en skateboard under armen poserar popmonstret Lady Gaga i en reklamkampanj för skateboardmärket "Supreme". Huruvida det går att göra några tricks i utstyrseln är osannolikt, men desto säkrare är det att bilderna gett märket rejält med uppmärksamhet. Lady Gaga är en av världens mest kända artister.

Köttklänning

Förutom att ha gjort superhitarna Paparazzi och Bad Romance så är hon känd för sin udda klädstil. Bland annat kom hon till MTV-galan i en köttklänning. Fast den här gången var det vad hon inte hade på sig som skapade uppmärksamhet. I stället syns hon så som hon föddes - naken. Lady Gagas nya album "Born this way" planeras att släppas i maj i år.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: