ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Justin Bieber gav
sig på fotograf

ANNONS:

Justin Bieber fick nog när fotografen tog oönskade bilder honom och flickvännen Selena Gomez.

Enligt uppgifter ska popstjärnan ha tagit till knytnävarna och händelsen utreds nu av polisen, skriver TMZ.com.

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber, 18, anklagas för att ha attackerat en fotograf sedan han tagit oönskade bilder av Bieber och hans flickvän Selena Gomez, 19, på en shoppingtur utanför Hollywood. Enligt fotografen ska popstjärnan ha misshandlat honom efter att han tagit bilder på paret utan att fråga.

Den amerikanska nyhetssajten TMZ.com skriver att det var fotografen som larmade polisen efter att ett gräl uppstått mellan honom och Bieber på en parkering i Calabasas utanför Los Angeles. Fotografen ska ha klagat på smärtor i bröstkorgen och han fördes med ambulans till ett sjukhus i närheten där han undersöktes för att sedan åka hem.

Polisen utreder nu ärendet.

Tränade med Mike Tyson

Bara några dagar före det uppmärksammade mötet med fotografen ska Justin Bieber även ha fått boxningstips från boxningslegendaren Mike Tyson, skriver TMZ.com.

Bieber ska tidigare ha uttryckt sin kärlek till boxningen och Tyson förevigade mötet med popstjärnan genom en bild på Twitter: "Trevligt att umgås med Justin Bieber."

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: