ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Skådespelerskan Elizabeth Banks har blivit mamma igen. Foto: Pacificcoastnews.Com
Skådespelerskan Elizabeth Banks har blivit mamma igen. Foto: Pacificcoastnews.Com

Elizabeth Banks och maken föräldrar igen

ANNONS:

Elizabeth Banks har fått en son.

Nykomlingen föddes via en surrogatmamma, skriver hon själv på sin hemsida.

"Hunger games"-skådespelerskan och hennes make har sedan tidigare sonen Felix.

Elizabeth Banks och hennes make Max Handelman har blivit föräldrar igen.

Det är skådespelerskan själv som skriver om den glada bebisnyheten på sin officiella hemsida. Banks berättar bland annat att Magnus, som nykomlingen heter, liksom storebror Felix föddes via en surrogatmamma.

"Den här erfarenheten har överträffat alla förväntningar, lärt oss en hel del om generositet och tacksamhet, och även etablerat en relation som kommer att vara livet ut", skriver Elizabeth Banks bland annat.

Hon fortsätter senare:

"Jag är också väldigt tacksam för våra familjers och vänners stöd under den här processen, liksom the Center for Surrogate Parenting som gjorde allt detta möjligt."

"Båda under två år"

Elizabeth Banks har medverkat i filmer "Zack and Miri make a porno", "The 40 year old virgin", "Our idiot brother" och spelar karaktären Effie Trinket i "Hunger games"-serien. Hon är även gjort rollen som Avery Jessup i tv-serien "30 Rock".

"Nu kommer mitt fokus att vara på två pojkar som båda är under två år. Det är jag tacksam för. För allt deras bajs är jag mindre tacksam. Önska mig lycka till", skriver skådespelerskan på sin hemsida.

Felix, Banks och Max Handelsmans första barn, kom till världen i mars 2011.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: