Jessica Biel och Justin Timberlake på från en middag i Los Angeles. En uppgiftslämnare säger nu till People.com att kändisparet ska gifta sig i sommar.
Jessica Biel och Justin Timberlake på från en middag i Los Angeles. En uppgiftslämnare säger nu till People.com att kändisparet ska gifta sig i sommar.

Då gifter sig Jessica Biel och Timberlake

Publicerad

Ett maffigt sommarbröllop.

Det är vad Justin Timberlake och Jessica Biel planerar, skriver People.com.

- Justin vill ha ett stort bröllop, säger en uppgiftslämnare.

De smög med förlovning.

Men nu slår kändisparet på stort.

I alla fall enligt amerikanska People.com, som rapporterar att Justin Timberlake, 31, och Jessica Biel, 30, gifter sig i sommar.

- Justin och Jessica planerar ett stort sommarbröllop, säger en uppgiftslämnare och fortsätter:

- Hon ville initialt ha ett mindre, mer intimt bröllop, men Justin ville ha ett stort bröllop redan från början och det är vad de har bestämt sig för.

"Bästa dagen någonsin"

Uppgiftslämnaren säger även att "alla deras vänner" kommer att bjudas till ceremonin, samt uppger att Jessica Biel ännu inte har bestämt sig för en lämplig brudklänning.

- Justin har lovat henne den bästa dagen någonsin.

Timberlake spelar för tillfället in filmen "Trouble with the curve" i Atlanta, och har fått flera besök av sin fästmö.

Justin och Jessica förlovade sig under en snowboardsemester i Wyoming i december 2011 har flera amerikanska medier tidigare rapporterat.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag