Camilla Läckberg, Christina Melin och Tanja Fylking satt under torsdagen sin campingsemester "Milfs on tour" i rullning. Foto: Privat
Camilla Läckberg, Christina Melin och Tanja Fylking satt under torsdagen sin campingsemester "Milfs on tour" i rullning.  Foto: Privat

Camilla Läckberg tar täten i  "Milfs on tour"

Publicerad

Se upp alla tidiga semesterfirare – "Milfs on tour" har börjat rulla.

Tjejmaffian med barn har tagit sikte på Skara.

– Vi kommer inte att glida in diskret, säger Camilla Läckberg.

Idén föddes under författaren Camilla Läckbergs födelsedagsmiddag. Varför inte ge sig ut på campingsemester tillsammans?

Ytterligare några glas vin senare hade campingsemestern döpts till "Milfs on tour".

För ett par timmar sedan rullade karavanen ut från Heron Citys parkering i Stockholm i riktning mot Skara.

När Expressen når Camilla Läckberg befinner sig ekipaget ungefär en och en halv timme från Skara, och har stannat för att sträcka på benen och köpa glass.

Hanna Graaf hoppade av

– Stämningen är alldeles strålande, alla är på toppenhumör. Vi har riktigt bra, säger Camilla Läckberg.

Just nu består "Milfs on tour" av Camilla Läckberg, Christina Melin och Tanja Fylking. Däremot kommer Hannah Graaf inte att följa med. Avhoppet skedde bara timmar före avresan.

– Hon hade svårt att få det att fungera, säger Camilla Läckberg.

Men under resan kommer fler "milfs" ansluta. Som mest kommer de att vara sju "milfs" och elva barn.

I kväll slår "Milfs on tour" läger vid Skara Camping. Andra campingbesökare kommer att lägga märke till dem, lovar Camilla Läckberg. Dels för att husbilarna är försedda med texten "Milfs on tour" i rosa.

"Kommer inte glida in diskret"

Dessutom har man med sig en rosa plastflamingo.

– Vi ska pimpa skiten ur husbilarna, vi kommer att synas. Vi kommer inte att glida in diskret, säger Läckberg som också har med sig barnen Charlie, 4, Ville, 11, och Meja, 10.

"Milfs on tour" kommer den närmsta veckan att stanna också i Fjällbacka, där det bjuds på skaldjurslunch, och på köpcentret Gekås i Ullared där det ska shoppas.

Touren går i land i Sorunda den 19 juni.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida