ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Danny Moloshok
Foto: Danny Moloshok

Britneys ex fick agera extrapappa - tröttnade

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre

I fredags tog förhållandet slut. Nu kommer nya uppgifter om Britney Spears separation.

Fästmannen Jason Trawick tröttnade på att vara en extrapappa åt sin fästmö, enligt källor till Fox News.

2007 drabbades Britney Spears av vad som tycktes vara ett totalt sammanbrott. Inför hela världen rakade hon av sig håret, slog fotografer och hamnade till hos psykvården.

Då grep hennes pappa in. Han tvingades agera förmyndare åt sin dotter, något han fortfarande gör. Förra året gick Britneys fästman Jason Trawick in som medförmyndare.

– Jason tog rollen som förälder och Britney blev barnet när han gick med på att vara förmyndare, säger psykologen Stacy Kaiser till Fox News.

"Bäst för dem båda"

Enligt tv-kanalens källor blev det ojämna förhållandet till slut för mycket för Trawick. Och uppbrottet kom inte som en chock för de närmaste.

– Det blev för påfrestande för Jason och det var inte på det sättet han ville leva sitt liv, men det här är det bästa för dem båda, säger källan till Fox News.

I ett uttalande säger det före detta paret att beslutet om uppbrottet var gemensamt:

– Jason och jag har bestämt oss för att avsluta vår förlovning. Jag kommer alltid att tycka mycket om honom och vi kommer att fortsätta vara mycket goda vänner, klargör Britney Spears i uttalandet.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: