ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Jennifer Åkerman umgicks med Tom Cruise under sitt Sverigebesök.
Jennifer Åkerman umgicks med Tom Cruise under sitt Sverigebesök.

Åkerman kopplas ihop med Tom Cruise

ANNONS:

Jennifer Åkerman pekas ut som Tom Cruises dejt av brittiska medier.

Under sin korta vistelse i Sverige umgicks Hollywoodstjärnan med Malin Åkermans lillasyster och tycke ska ha uppstått.

- Så fort de börjat småprata var de fast, säger en källa till brittiska The Sun.

Under sin korta vistelse i Sverige kopplades Hollywoodstjärnan Tom Cruise ihop med flera svenska kvinnor.

En av dem är Malin Åkermans syster Jennifer, som träffade skådespelaren under sitt besök i Stockholm.

Hollywoodstjärnan befann sig i Sverige för att göra promotion för sin nya film "Jack Reacher". Efter galapremiären fortsatte efterfesten på klubben Rose nära Stureplan och där ska Cruise ha fattat tycke för Jennifer, som redan var bekant med stjärnan genom sin skådespelande syster Malin Åkerman.

- De kände redan varandra från det att Malin var med i "Rock of ages" så de behövde inte introduceras för varandra, säger en källa till The Sun.

- Så fort de börjat småprata var de fast.

"See u back in LA"

Som en hälsning till sin storasyster skickade Jennifer senare en bild från kvällen, där hon står tätt intill Hollywoodstjärnan.

"Det blev en superlyckad kväll med en glad Tom Cruise som verkligen spred energi. Klockan var halv 4 när han sa adjö och "see u back in LA" dansade vi vidare", skrev Jennifer Åkerman i ett sms till Expressen då.

Maxa tiden

Festkvällen hade styrts upp av Cruise svenska vän, "Snabba cash"-stjärnan Dragomir Mrsic, och innefattade även en middag på Hotell Rival på Södermalm.

- Han ville maxa tiden här, han har haft riktigt roligt och ser fram emot fler besök. Och jag känner likadant, han är en fantastisk person, berättade Mrsic.

Efter besöket var Cruise tvungen att flyga vidare till New York med filmteamet och Jennifer reste till London. Men eftersom även bloggaren och mångsysslaren Jennifer är bosatt i Los Angeles finns det flera möjligheter för dem att ses.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: