ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Agnes Carlssons hits har klättrat in på listor i såväl Storbritannien som USA. Foto: STEFAN FORSSELL/Faksimil av STYLEBY
Agnes Carlssons hits har klättrat in på listor i såväl Storbritannien som USA. Foto: STEFAN FORSSELL/Faksimil av STYLEBY

Agnes: "Jag förstod inte riktigt vem som ringde..."

ANNONS:
Agnes har hållit sig borta i drygt ett år. Men i nya numret av STYLEBY berättar stjärnan om möten med Britney Spears, kommande albumet och ett oväntat samtal från prins Daniel.
- Jag förstod inte riktigt vem det var, jag fick för mig att det var en ljudtekniker, säger Agnes.
Agnes Carlsson, 23, har susat runt i världen i flera år nu. "Idol"-deltagaren har med hits som "Release me" klättrat in på listor i såväl Storbritannien som USA.
I kommande numret av STYLEBY berättar hon om förändringarna i livet och hur hon helt plötsligt stod och pratade med Britney Spears inför en spelning på en gaygala i Palm Springs.
- Före giget var jag i min loge, och en kvart innan jag skulle upp på scenen så kom någon och sa att det var en tjej som ville komma och säga hej. "Javisst", sa jag och så pekade och jag gick dit. Och så var det Britney Spears. Då hade hon åkt från Los Angeles för att se mitt uppträdande, säger Agnes till tidningen.

Sjöng med Björn Skifs på bröllopet

Trots att "Release me" gav henne stora möjligheter i USA, valde hon att spela in kommande albumet i Sverige.
- Jag funderade på det där, men kom fram till att den musik jag gör - pop, disko, dansmusik - den är vi så bra på i Sverige. Vi har jobbat med den så länge. I USA... ibland så tycker de att "det här låter ju superhäftigt", medan man själv så att säga... tycker att det där har vi redan gjort.
Förra året var hektiskt - bland annat på grund av att hon tillsammans med Björn Skifs uppträdde på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Det ledde också till ett oväntat samtal.

Uppringd av Daniel

- Det var ett tag efteråt, jag var på väg in på en ansiktsbehandling när mobilen ringde. Jag svarade snabbt, hörde "Daniel" och så hörde jag inte så mycket mer. Jag förstod inte riktigt vem det var, jag fick för mig att det var en ljudtekniker. Vi pratade på. "Hej, hej, hur är det med dig?", "Jo tack, men det är bra, hur är det med dig då?". Och så där höll det på. Sedan efter en stund så säger han att "Jag ville bara ringa och tacka för bröllopet", och först då förstod jag vem det var. Jag hoppas att han inte märkte något.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: