ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

En underklädesfest - Lady Gaga får smisk

ANNONS:

Ett underklädesparty.

Och lite smisk på rumpan.

Det är vad Lady Gaga bjuder på i en teaser för låten "Cake".

Visserligen är den bara 15 sekunder lång.

Men popstjärnan hinner med en hel del.

I underkläder hoppar hon exempelvis i ett badkar där hon får smisk på båda skinkorna av två lättklädda tjejer, samtidigt som hon visar upp lite nya danssteg.

Den korta sekvensen är - naturligtvis - filmad av omtalad och nästan alltid omtumlande fotografen Terry Richardsson. Låten "cake" i sin tur är enligt Entertainment Weekly ett samarbete med DJ White Shadow, och enligt Lady Gagas officiella Youtube-kanal är klippet inspelat i São Paolo.

"Med VERSALER"

Det var i somras som Lady Gaga avslöjade att hon var klar med sin kommande skiva, och att den har fått titeln "ARTPOP".

"När ni skriver om mitt album/projekt ARTPOP så gör det med VERSALER, *det sitter i detaljerna", konstaterade sångerskan samtidigt på Twitter.

Det finns ännu inget datum på när albumet kommer att släppas, men Entertainment Weekly skriver att skivan förväntas finnas tillgänglig i början av nästa år.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: