Diaz gör en Britney för nya filmen

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Här gör Cameron Diaz en Britney Spears.
Nu rullar bilderna på hur hon rakar av sig håret i filmen "My sister's keeper" i hela USA.
Det råder inga tvivel om att Cameron Diaz tar sitt jobb på största allvar.
Skådespelerskan som främst är känd för knasiga, romantiska komedier går in hundraprocentigt för sin nya roll.
Hon spelar just nu in filmen "My sister's keeper" där hon gör rollen som Sara Fitzgerald - en trebarnsmamma vars dotter drabbas av cancer.

Dottern tappar håret

För att vara solidarisk med sin dotter som tappar håret under sina cellgiftsbehandlingar väljer karaktären - och därmed också Diaz själv - att göra sig av med håret under inspelningarna.
Dramat väntas göra succé efter premiären i sommar.
Det bygger på en bok med samma namn av Jodi Picault - men slutet kommer att bli annorlunda i filmen.

"Ändrar budskapet"

- Jag skrev slutet väldigt medvetet för att jag ville ge läsaren ett särskilt budskap. Och att ändra på slutet ändrar på det budskapet.
- Men jag är fortfarande väldigt spänd på att se filmen, säger författaren enligt Daily Mail.
"My sister's keeper" har biopremiär i Europa 26 juni.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida