Detta har hänt i Lindas såpaliv

Publicerad
Uppdaterad
Våren 2003: Linda deltar i "Big Brother", har sex under täcket med Micke, som hon blev ihop med. 2003-2004:Viker ut sig i Café och Slitz. Linda satsar på barturnéer och skandal-tv. Gör reklam för Playboys smycken och spelar in singeln "Summer love". Sommaren 2004: Linda blir ihop med Fadde, blir gravid, men gör abort.

2005:

Januari: Linda Rosing berättar att hon ska fotograferas för Playboy. April: Linda hårdbantar för att bli "Playboytjej". Maj: Chockbilder visar att Linda "håller på att förtvina". Juli: Playboy-chef säger att Linda inte ska vikas ut. Juli: Uppmärksamheten har knäckt Linda. "Jag vågar inte gå ut." Augusti: Linda viker ut sig i Slitz. Augusti: Linda blir ansikte utåt för pokersajten Redbet. September: Linda Rosing berättar att hon ska sluta vika ut sig.

NOVEMBER:

Söndag 20: Linda berättar att hon lämnar Fadde. Måndag 21: Linda berättar att hon träffar en ny man, pokerspelaren Mikael Westerlund. Fredag 25: Linda berättar för Expressen.se: "Jag kommer att leva med Mikael." Lördag 26: Linda och Mikael gör slut.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag