ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Charlotte Perrelli är en av artisterna på nästa års "Diggiloo"-turné. Foto: Rickard Nilsson / Exp
Charlotte Perrelli är en av artisterna på nästa års "Diggiloo"-turné. Foto: Rickard Nilsson / Exp

De är med på nästa
års "Diggiloo"-turné

ANNONS:
Turnéplanen

1/6 Ronneby, 28/6 Lidköping, 29/6 Halmstad, 30/6 Landskrona, 5/7 Eskilstuna, 6/7 Eksjö, 11/7 Eckerö, Åland, 13/7 Forshaga, 17/7 Älvsbyn, 19/7 Rättvik, 20/7 Oviken, 24/7 Visby, 27/7 Lysekil, 1/8 Skurup, 2-3/8 Båstad, 9/8 Vadstena, 10/8 Tibro, 11/8 Alingsås, 17/8 Stockholm.
(TT Spektra)

Visa merVisa mindre
Tidigare artiklar

Nu är det klart. Den nya Diggiloo-turnén får ingen ny boss.

Lasse Holm, 68, har länge kämpat för att hitta en ersättare - men ger upp efter bakslaget med Lasse Kronér, 49.

Nu är Diggiloo redo för en ny turné - men det blir stora förändringar. Ingen tar över efter Lasse Holm, kan Expressen berätta.

Lasse Holm letade länge efter en ersättare men fick i sista stund ge upp efter misslyckandet med Lasse Kronér.

– Han har fått frågan. Men han kunde tyvärr inte på grund av åtaganden kopplade till produktion på SVT, har Lasse Holm tidigare sagt till Expressen.

För upptagen

Kronér stod högst upp på listan för att ta över men SVT-uppdragen och dålig framförhållning stoppade honom.

– Jag har ett ganska speciellt kontrakt med SVT eftersom jag gör så mycket för dem. Det var en av orsakerna. Jag var tvungen att prata med arbetsgivarna, det gick inte. Jag fick inte till det. Det är jävligt synd, har Lasse Kronér tidigare sagt till Expressen.

2013 års artister på Diggiloo-turnén är vad Expressen erfar: Andreas Weise, komikern Per Andersson, E-Type, Jessica Andersson, Linda Pritchard, David Lindgren, Lotta Engberg, Charlotte Perrelli, Clabbe, Magnus Johansson och Mojje Johansson.

Nytt material

Den 14-15 december sänder TV4 en längre Diggiloo-film med konsertupptagningar från sommaren varvat med intervjuer. Filmen är 90 minuter lång och spelades in i Båstad, Lysekil och Falsterbo.

2003 gick startskottet av Diggilooo och turnén har besökt allt från slott, herrgårdar och idrottsplatser. Showen har sett av en miljon människor och nästa år blir det 10-årsjubileum.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: