- Det känns kul - nu får jag en hel timme!
- Det känns kul - nu får jag en hel timme!

Carin ersätter Kattis

Publicerad
Uppdaterad
Nu är det klart. Det blir Carin Hjulström-Livh som blir ny programledare för populära "Tv-huset".
- Det känns kul - nu får jag en hel timme! Det är förstås svårt att ta över efter Kattis, men jag får försöka göra det på mitt sätt, säger Carin Hjulström-Livh.
Under gårdagens inspelning av programmet var Henrik Johnsson stand-in - men det blir Carin Hjulström-Livh som tar över i vår. - Vi är jätteglada att Carin med sin erfarenhet av att intervjua människor med värme och intelligens kommer till Tv-huset, säger Peter Nyrén, tillträdande programchef för Underhållning på SVT Fiktion. Kattis Ahlström, som slutar som programledare på SVT, tar över efter Cissi Elwin som chefredaktör för ICA-kuriren. Nästa säsong av Tv-huset startar den 5 mars 2006.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag