Vicki Gunvalsons ex anklagas nu för att bluffat att han hade cancer under inspelningen av "The Real Housewives of Orange County". Foto: Josephine Santos, Pacificcoastnews.ComVicki Gunvalsons ex anklagas nu för att bluffat att han hade cancer under inspelningen av "The Real Housewives of Orange County". Foto: Josephine Santos, Pacificcoastnews.Com
Vicki Gunvalsons ex anklagas nu för att bluffat att han hade cancer under inspelningen av "The Real Housewives of Orange County". Foto: Josephine Santos, Pacificcoastnews.Com
Radaronline skriver vidare att Vicki Gunvalson kanske inte hade någon aning om exets cancerlögner, men att alla andra runt i kring dem visste att Ayers bara ljög.Radaronline skriver vidare att Vicki Gunvalson kanske inte hade någon aning om exets cancerlögner, men att alla andra runt i kring dem visste att Ayers bara ljög.
Radaronline skriver vidare att Vicki Gunvalson kanske inte hade någon aning om exets cancerlögner, men att alla andra runt i kring dem visste att Ayers bara ljög.

Cancerbluff i populära realityserien: "Ljög"

Publicerad

Vicki Gunvalsons förra pojkvän, Brooks Ayers, anklagas för att ha ljugit om att ha cancer under inspelningen av "The Real Housewives of Orange County", menar Radar online.

– Alla vet att han ljög om hela grejen. Han lurade ingen, säger en källa till sajten.

Under förra årets inspelningar av den amerikanska serien "The Real Housewives of Orange County" följde filmteamet efter Vicki Gunvalsons förra pojkvän.

De ville ta reda på om han verkligen behandlades för cancer, som han påstod sig göra, skriver Radar online.

När han kom ut från sjukhuset kunde han inte svara på frågor, hävdar en källa inifrån till sajten.

- Filmteamet filmade utanför sjukhuset i några timmar medan Brooks var där inne. När han kom ut vägrade han att prata om den "behandling" som han just genomgått. Han kunde inte svara på några frågor. Alla vet att han ljög om hela grejen. Han lurade ingen, säger en källa inifrån inspelningarna enligt Radar online.

 

LÄS MER: Fånguppror mot fängslade tv-stjärnan

 

Sajten skriver vidare att Vicki Gunvalson kanske inte hade någon aning om exets cancerlögner, men att alla andra runt i kring dem visste att Ayers bara ljög.

Som bevis nämner de bland annat att sjukhuset som Brooks Ayers påstått sig ha varit patient hos förnekar att de någonsin haft en patient med hans namn.

 

LÄS MER: Nya beskedet för fängslade tv-frun

 

Ayers: "Vem skulle någonsin"

Han själv slår dock tillbaka mot ryktena som omgärdar honom.

– Vem skulle någonsin ifrågasätta någon med cancer, frågade Brooks Ayers Andy Cohen under en intervju tidigare i veckan.

Brooks Ayers insisterar fortfarande på att han har cancer, skriver sajten.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag