ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Brasse Brännström är tillbaka på teaterscenen igen, två månader efter kollapsen strax före en föreställning.
Brasse Brännström är tillbaka på teaterscenen igen, två månader efter kollapsen strax före en föreställning.

Brasse Brännström utbränd

ANNONS:
FAKTA

Namn: Lars-Erik Brännström
Född: 1945
Yrke: Skådespelare
Bor: Lägenhet i Stockholm.
Civilstånd: Singel med hund.

Visa merVisa mindre
GÖTEBORG. För första gången talar Brasse Brännström ut om sjukdomen som knäckte honom.
- Jag har aldrig brytt mig om att lyssna på kroppens varningssignaler. Det blev en rejäl smäll - och en lång sjukskrivning, säger han till Expressen.
På lördag är det nypremiär för Brasse Brännströms föreställning "Grottmannen". Det var i början av december som den folkkära skådespelaren tvingades ställa in "Grottmannen", som då var på turné i Halland. - Blodtrycket gick i höjden. Och jag fick en konstig yrsel, som jag fortfarande kan känna av, säger han. Läkarna konstaterade bland annat en infektion på innerörat. Han tvingades lägga ner hela turnén. Fem dagar ledigt - Jag var helt enkelt slutkörd. På sommaren hade jag spelat revy med Peter Flack och hade bara fem dagar ledigt innan jag började arbeta med "Grottmannen". Det var de enda fem dagarna jag var ledig under hela året. Klart att det inte går, speciellt som jag inte är någon ungdom längre, konstaterar Brasse. Men nu är han frisk. - Varenda liten del av min kropp är noga genomsökt och diagnosticerad av inte mindre än två läkare, så nu ska jag nog hålla ett tag. Det blir också lugnare tempo framöver. - Som skådespelare mår man dåligt av att ställa in en föreställning. I hela min tidigare karriär har jag bara ställt in två gånger. Framförallt i privatteatervärlden ställer man inte in, eftersom kollegorna på scenen inte heller får betalt för en inställd föreställning. Här är en liten men ändock tröst i att jag är ensam på scenen. I Rob Beckers "Grottmannen" är Brasse helt ensam i närmare två timmar och skämtar om den moderne mannens relationer, inte minst till kvinnor. - Klart att det är krävande. Men jag får faktiskt en kick av att bolla med en ny publik varenda kväll.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: