ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

BILDBEVISET: Jodie Fosters hemliga flickvän

ANNONS:
Jodie Foster, 43, har alltid varit hemlighetsfull när det gäller sitt privatliv.
Men på semestern i Rom visar hon sig äntligen öppet tillsammans med flickvännen Cydney Bernard, 52.
- Hon är så rädd att hennes fans ska ta avstånd från henne om hon erkänner att hon är homosexuell, säger en vän.
Ryktet har gått länge och vid det här laget vet alla hur det ligger till. Skådespelerskan Jodie Foster, 43, är lesbisk. Men själv vägrar hon prata öppet om sitt privatliv. Och en av anledningarna till att den Oscars-belönade skådespelerskan inte gör så många filmer längre är att hon inte orkar med fokuseringen på sin familjesituation. - Hon är besatt av att hålla sitt privatliv hemligt, säger en vän. Officiellt är Jodie Foster singelmamma till sina två barn, Charles, 7, och Kit, 4. I verkligheten delar hon föräldraansvaret med Cydney Bernard, en 52-årig produktionsassistent som hon träffade under inspelningen av "Sommersby" 1993. - De uppfostrar definitivt pojkarna tillsammans. Pojkarna kallar Jodie för "mummy" och Cydney för "ma", säger en vän till National Enquirer.

Vem är pappan?

Vännen menar att Jodies tystnad bara ökar ryktesspridningen. - För guds skull, hon lever med Cydney och bär en vigselring! Spekulationerna runt Jodie Foster har bland annat handlat om barnens pappa. Ett rykte säger att hon gick till en fertilitetsklinik och valde sperma från en lång, mörkhårig vetenskapsman med IQ på 160. Ett annat rykte säger att det är hennes vän Marco Pasanella, en italiensk möbeldesigner, som är barnens far. Källan säger: - Jodie skrattar bara åt alla teorier. Men jag tycker synd om henne eftersom hon är så osäker att hon tror att hennes fans skulle ta avstånd från henne om hon erkände att hon var homosexuell. Hon måste inse att allt redan är uppenbart för alla.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: