Beyoncé kommer till Sverige. Foto: Matt Slocum
Beyoncé kommer till Sverige.  Foto: Matt Slocum
Beyoncé. Foto: Kevin Mazur
Beyoncé.  Foto: Kevin Mazur

Beyoncé klar för spelning i Sverige

Publicerad

Beyoncé bländade alla under nattens uppträdande av Super Bowl.

Nu är det också klart att världsstjärnan kommer till Sverige för en spelning.

Den 26 juli spelar hon på Friends arena i Stockholm.

Det är med "The formation World Tour" som världsstjärnan Beyoncé kommer att turnera världen runt.

Hon börjar i Nordamerika den 27 april och besöker sedan bland annat New York och Los Angeles.

Efter ett kort sommaruppehåll åker hon sedan vidare till Europa. Först ut är Storbritannien och sedan åker hon vidare till städer som Amsterdam och Paris. För att den 26 juli till slut landa i Stockholm för en spelning på Friends arena.

 

LÄS MER: Beyoncé visade upp sig – i nakenklänning

Då släpps biljetterna

Biljetterna släpps måndagen den 15 februari klockan 9.

Detta blir Beyoncés första soloturné sedan "Mrs Carter show" 2013.

I natt var bland annat Beyoncé och Lady Gaga med och sjöng under det gigantiska Super Bowl i USA.

Båda fick fina hyllningar efter sina framträdanden men framför allt Beyoncé har hyllats världen över.

Hon spelade bland annat sin nya låt "Formation" tillsammans med Coldplats Chris Martin och även Bruno Mars. Och den klart lysande stjärnan i trion var Beyoncé, skriver flera medier nu under måndagsmorgonen.

 

LÄS MER: Beyoncé och Jay Z gör gemensamt album

Nya låten

Det var precis innan Super Bowl som Beyoncé släppte sin senaste singel "Formation". Videon har redan gjort succé på Youtube och bland annat är världsstjärnans dotter Blue Ivy med i musikvideon.

I läsande stund har videon 11, 8 miljoner visningar – och det lär bli fler efter nattens hyllade framträdande.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

 

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida