ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Bäst just nu enligt Therese Färsjö

ANNONS:
Läs mer om BÄST JUST NU NÖJE

Varje dag sammanfattar Expressens nöjesredaktion vad som är bäst just nu.
Allt för att du inte ska missa något i det populärkulturella flödet.
I dag: Therese Färsjö

TACKTAL 1

Förvisso kom det väl knappast som någon överraskning, men det är ändå härligt att Jodie Foster, 50, kom ut under gårdagsnattens Golden Globe-gala. Och i vanlig ordning har talet fått ta emot både applåder och spottloskor.

Se talet på Youtube.

 

TACKTAL 2

I det annars så stela Hollywood kom härliga Adele som en frisk fläkt och visade hur ett tacktal ska rivas av. Skönt med någon som vågar visa lite glädje för en gång skull. Likt Julia Roberts i "Pretty woman" använde hon uttryck som kissade i byxorna. Även det finns på Youtube.

 

SPOTIFY

När både Justin Timberlake och Destinys child kommer med nya låtar som är besvikelser är det skönt att åtminstone Kent levererar. Lyssnar hårt på nya "Ingen kunde röra oss".

Lyssna på låten ovan.

 

TWITTER

"Att Sverige är rustat att stå emot en veckas belägring från ryssen: skulle de välja Stockholmsveckan gör det inget om det går fortare än så."

Journalisten Kristofer Ahlström lägger sig i försvarspolitiken.

 

FILM

På planet hem från semestern i helgen kollade jag äntligen på Wes Anderssons "Moonrise kingdom". Har du inte sett den - gör det! Fantastisk film.

Se filmens trailer här.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: