Expressen Nöje på Facebook

Snackisarna - och nyheterna

Expressen Nöje på Twitter

Häng med - @ExpressenNoje

Storlek på text:
Skriv ut text
Anna Anka på en bild från "Så blev vi svenska Hollywoodfruar". I det första avsnittet visar hon upp sitt nya hus. "Dubbelt så stort som det jag hade med Paul." Foto: TV3 Anna Anka på en bild från "Så blev vi svenska Hollywoodfruar". I det första avsnittet visar hon upp sitt nya hus. "Dubbelt så stort som det jag hade med Paul." Foto: TV3

Anna Anka: "Jag är singel, snygg och 40"

Annons:
Tidigare artiklar

Anna Anka är tillbaka på fötterna.

I premiären av "Så blev vi svenska Hollywoodfruarna" berättar hon om det nya lyxhuset, de romantiska dejterna och varför hon solar naken.

- Nu har jag ett perfekt liv. Jag är singel, jag är snygg, jag är 40 och kolla hur jag bor, säger Anna Anka.

Tiden efter "Svenska Hollywoodfruar" var tuff för Anna Anka - hon genomgick bland annat en uppslitande skilsmässa från maken Paul Anka.

Men nu är hon enligt egen utsago lyckligare än någonsin.

på måndagen är hon tillbaka i svensk tv tillsammans med Maria Montazami och Gunilla Persson i "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" - i programmet visar hon bland annat sin 929 kvadratmeter stora Los Angeles-villa.

- Det här huset är dubbelt så stort som det jag hade med Paul, säger Anna Anka i programmet.

Bestick för 140 000

Hon räknar sedan upp den ena lyxdetaljen efter det andra. Det är bestick för 140 000 kronor, ansiktskrämer som kostar 10 000 kronor i veckan och guldunderlägg för över 20 000 kronor.

Var hon får alla pengar ifrån vill hon inte avslöja men säger i alla fall att de definitivt inte kommer från Sverige.

Brukar sola naken

Anna Anka avslöjar också detaljer om sitt kärleksliv:

- Här är det underhållning som gäller, stora fester, snygga killar, musik, det finns allt. Här är en liten romantisk öppen spis som jag har mina romantiska dejter framför, de är ju ganska många nuförtiden, säger hon i programmet.

På lyxhusets gård brukar hon sola - naken.

- Anledningen till att jag solar naken är att jag inte vill ha bikinilinjerna, jag vill inte ha den här bonnasolbrännan, säger hon.

Annons:
MEST LÄST PÅ EXPRESSEN.SE/NÖJE
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
MEST LÄST I DAG
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
ISABEL ADRIANS BLOGG
TV-BLOGGEN
Annons:
ANNA HEGESTRANDS BLOGG
MODEBLOGGEN
Annons:
WEBBTEST
NÖJE
WEBBTEST
WEBBTEST
WEBBTEST
Senaste nytt
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader