ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Anders Nunstedt betygsätter "Från nu till evighet" - låt för låt

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Expressens musikredaktör Anders Nunstedt har lyssnat på Carolas kommande cd "Från nu till evighet":

Ingenting du säger

Oemotståndlig hitrock som bygger en bro mellan 80-talet och i dag. Strålande sång, vassa gitarriff och en briljant refräng.

Vem kan älska mig?

Nu undrar jag om Gud hör när jag ber" sjunger Carola i ballad som låter som om Elton John stött på Roxette på gospelkonvent i Bayern.

Stanna eller gå

Orientaliska slingor och rytmer. En kraftfull hitattack med tonartshöjning som sitter som en Hakan Sukur-frispark i krysset.

Jag ger allt

Titeln ljuger inte. "Jag ska kämpa tills jag dör" sjunger Carola i en intensiv upptempolåt som hade kunnat vara skriven av Jocke Berg.

Fast det är mörkt nu

Carola sjunger blågul kristen schlager ovanpå U2-ballad med elektroniska beats. Idén lät nog mer intressant än slutresultatet.

Jag lever livet

Enveten popschlager med Abba-körer. Skriven tillsammans med G:son, och det hörs: Känns som en schlagervinnare från 2007. Fotnot: Det färdiga albumet innehåller nio nya låtar, samt schlagervinnaren "Evighet"/"Invincible" och "Genom allt" som bonusspår.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: