ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Amy Diamond. Foto: Mikeadelica
Amy Diamond. Foto: Mikeadelica

Amy tar hjälp av Max Martin

ANNONS:
Tidigare artiklar
Amy Diamonds nya album har redan sålt guld - och nu ska även hennes video från nya singeln erövra publiken.
Låten - "Stay my baby" - har skrivits av Max Martin.
- Det var verkligen en upplevelse att jobba med honom, säger Amy.
Nyligen släpptes Amy Diamonds tredje skiva, som nu har sålt guld. På den har hon jobbat med bland andra Max Martin. Ingen dålig meritlista för en 15-åring.
– Det var jättekul att jobba med Max Martin. Pappa pratade med honom och frågade om han inte ville skriva en låt till mig, och det gjorde han och det är jag jätteglad för.
Det är inte bara Max Martin som ville skriva för Amy. Hon fick 140 låtar skickade till sig.
– Jag har bestämt alla låtarna som ska vara med. Vissa har inte alls passat min stil så de har jag valt bort. Det har varit mer vuxna låtar som inte passar en 15-åring.

Har en plan B


Skulle du vilja skriva själv?
– Jag har inte skrivit någonting till den här skivan, men jag skulle kunna tänka mig att börja göra det. Det kanske blir till nästa skiva.
Målmedveten, men Amy har ändå en plan B i bakfickan.
– Vi ska göra gymnasieval nu efter jul och jag ska välja frisör eller modedesign. Man får väl tre val, så jag måste komma på ett till. Jag vill allra helst ägna mig åt musiken, men jag känner att jag klara det jättebra samtidigt som skolan och då kan jag lika gärna utbilda mig så att man har något att falla tillbaka på. Om musiken inte skulle funka kan man ju inte bara: okej, nu är jag arbetslös liksom...
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: