ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Malin Roos. Foto: Ylwa Yngvesson
Malin Roos. Foto: Ylwa Yngvesson

Bäst just nu enligt Malin Roos

ANNONS:

Varje dag sammanfattar Expressens nöjesredaktion vad som är bäst just nu.
Allt för att du inte ska missa något i det populärkulturella flödet.
I dag: Malin Roos.

TV

3 564 000 kan inte vara helt ute och cykla i alla fall. Första deltävlingen var ändå ingen pang-föreställning, men vilken tv-siffra! Ni missar väl inte att ni får allt bakom kulisserna med mig och kollega Collin i "Malin&Malin".

Senaste avsnittet hittar du här.

 

TWITTER

"I dag fyller jag 46 år."
Men grattis en dag i efterskott, Rickard Olsson.

TV

Har aldrig varit med om en bättre provfilmning, konstaterar regissör Ulf Malmros efter att ha draftat Vera Vitali till sin nästa långfilm. Heja heja! Vitali var ju fantastisk i "Hinsehäxan".

TV

Hur ska det GÅ för Katrine Fønsmark och Kasper Juul? Jag älskar "Borgen", det enda dåliga med danska dramaserien är att avsnitten tar slut för fort. Skönt man kan se i förväg på dr.dk.

SVT PLAY

Alla som valde fotbollen och Messi i stället (som jag), ni har fortfarande chansen att se "Uppdrag Granskning" om näthatet mot kvinnor på SVT Play. Eller förresten, gör det bara.

Klicka här.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: