EXPRESSEN.SE
Visa i helskärm
1/1

Smarta budgetbilar du kan hitta på Blocket

Är du ute efter en pålitlig bil som inte kostar skjortan?

Här har vi tipsar vi om de billiga bilarna som är riktigt bra, och varnar för de du ska undvika till varje pris.

11 begagnade bilar under 15 000

Man behöver inte ha en stor budget för att skaffa bil. För under 15 000 kronor går det att hitta riktigt trevliga fordon som är både skattade och nybesiktigade. Här har vi listat 11 modeller i olika klasser, som vi själva gillar av en eller annan anledning.

 

11 begagnade bilar under 20 000 kronor

Det går att hitta en vettig begagnad bil för under 20 000 kronor.

Och det ryms faktiskt riktigt roliga bilar i den här tajta budgeten.

Här har vi listat 11 modeller som kan bli ditt bästa sommarköp.

 

10 begagnade bilar för under 25 000

Går det att köpa en bra bil för under 25 000 kronor? Absolut, framför allt om man är på jakt efter en bensindriven bil. Här är tio tips på modeller som vi tycker kan vara bra begagnatköp.

 

10 familjebilfynd för under 75 000

Större bilar innebär vanligtvis högre kostnader. Men det finns exempel på praktiska storlastare som är riktigt prisvärda. Här är tio modeller som du kan få för under 75 000 kronor.

 

11 bra småsuvar för under 100 000

En suv behöver inte vara stor för att vara bra. Och man behöver inte köpa en ny för att få funktionen av en bil med bra framkomlighet. Här är elva begagnade exemplar som vi tycker är roliga eller smarta bilval.

 

11 farligaste begagnade bilarna

Det kan vara lockande att köpa en riktigt billig bil, men var noga med vilken modell du väljer. Vissa av dem kan nämligen vara rena dödsfällorna om du skulle krocka. Här är svarta listan – bilarna du bör undvika till varje pris.