EXPRESSEN.SE
<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Accessoarer</span><br>Helena tar gärna hjälp av accessoarer för att sticka ut lite extra. På Idrottsgalan dök hon upp i en iögonfallande coiffe med flor. Det gör henne snäppet mer intressant än Victoria.


Accessoarer
Helena tar gärna hjälp av accessoarer för att sticka ut lite extra. På Idrottsgalan dök hon upp i en iögonfallande coiffe med flor. Det gör henne snäppet mer intressant än Victoria.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Frisyr</span><br>Helena stylar håret enligt devisen ju större desto bättre. Hon brukar antingen ha långt och stort lockigt hårsvall eller en gigantisk knut högt på huvudet. Glamourfaktorn är hög.


Frisyr
Helena stylar håret enligt devisen ju större desto bättre. Hon brukar antingen ha långt och stort lockigt hårsvall eller en gigantisk knut högt på huvudet. Glamourfaktorn är hög.

Foto: Karim Jaafar

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Väskor</span><br>Helena har ett stort antal lyxväskor i garderoben, bland annat flera dyrgripar från märket Hermès. Men Victorias enorma väsksamling rår hon inte på än så länge.


Väskor
Helena har ett stort antal lyxväskor i garderoben, bland annat flera dyrgripar från märket Hermès. Men Victorias enorma väsksamling rår hon inte på än så länge.

Foto: Crystal Pictures

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Vardag</span><br>Helena följer inte trender utan håller fast vid sin rockiga stil. Denim och skinn hör till favoritmaterialen, gärna i kombination. Och det ska gärna se aningen slitet ut. Ibland kan det dock bli lite väl slitet och skitigt på en och samma gång.


Vardag
Helena följer inte trender utan håller fast vid sin rockiga stil. Denim och skinn hör till favoritmaterialen, gärna i kombination. Och det ska gärna se aningen slitet ut. Ibland kan det dock bli lite väl slitet och skitigt på en och samma gång.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Fest</span><br>Hon tar gärna ut svängarna i pampiga blåsor. Hon skänker ofta stjärnglans till svenska galor då hon har dykt upp i klänningar från Dolce &amp; Gabbana, som uppges vara värda uppåt en halv miljon styck.


Fest
Hon tar gärna ut svängarna i pampiga blåsor. Hon skänker ofta stjärnglans till svenska galor då hon har dykt upp i klänningar från Dolce & Gabbana, som uppges vara värda uppåt en halv miljon styck.

Foto: Stefan Forsell

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Historia</span><br>Helena har hållit fast vid sin stil under en lång tid. Även tidigare bar hon mycket denim och skinn, möjligtvis med en något djupare urringning än nu. Helena har därför klarat sig betydligt bättre från stilmissar än Victoria.


Historia
Helena har hållit fast vid sin stil under en lång tid. Även tidigare bar hon mycket denim och skinn, möjligtvis med en något djupare urringning än nu. Helena har därför klarat sig betydligt bättre från stilmissar än Victoria.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Modekompatibla</span><br>Zlatan och Helena ser näst intill klonade ut. Till vardags brukar de båda bära slitna jeans, t-shirt och skinnjackor. Även till fest matchar de varandra. De har exempelvis dykt upp på Idrottsgalan iklädda matchande smokings.


Modekompatibla
Zlatan och Helena ser näst intill klonade ut. Till vardags brukar de båda bära slitna jeans, t-shirt och skinnjackor. Även till fest matchar de varandra. De har exempelvis dykt upp på Idrottsgalan iklädda matchande smokings.

Foto: Mimmo Carriero - Zlatan Ibrahimo

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Stilförebild</span><br>Det är främst i Sverige som Helena kan anses vara en stilförebild. Hon utsågs exempelvis till årets bäst klädda kvinna av tidningen Elle i januari 2011.


Stilförebild
Det är främst i Sverige som Helena kan anses vara en stilförebild. Hon utsågs exempelvis till årets bäst klädda kvinna av tidningen Elle i januari 2011.

Foto: / Scanpix

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Accessoarer</span><br>En stilren väska och stora solglasögon är det enda vi brukar se Victoria bära i accessoarväg. Det är alltid klassiskt och välmatchat men samtidigt väldigt sparsmakat vilket blir lite trist i längden.


Accessoarer
En stilren väska och stora solglasögon är det enda vi brukar se Victoria bära i accessoarväg. Det är alltid klassiskt och välmatchat men samtidigt väldigt sparsmakat vilket blir lite trist i längden.

Foto: Weir Photos / Splash News

<span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Frisyr</span><br>Victoria har sparat ut håret och har, förmodligen med hjälp av hårförlängning, skaffat sig ett klassiskt och vackert hårsvall med stora mjuka lockar.


Frisyr

Victoria har sparat ut håret och har, förmodligen med hjälp av hårförlängning, skaffat sig ett klassiskt och vackert hårsvall med stora mjuka lockar.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Väskor<br>Victoria samlar på väskor från Hermès och uppges ha ett hundratal från lyxmärket. Dessutom syns hon ofta i den senaste väskan från det trendigaste modehuset för tillfället.


Väskor
Victoria samlar på väskor från Hermès och uppges ha ett hundratal från lyxmärket. Dessutom syns hon ofta i den senaste väskan från det trendigaste modehuset för tillfället.

Foto: Robyn Beck

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Vardag</span><br>Victoria ser ofta uppklädd ut till vardags i snäva skinnbyxor, militärinspirerade kappor eller färgstarka klänningar. Och hon bär alltid höga klackar.


Vardag
Victoria ser ofta uppklädd ut till vardags i snäva skinnbyxor, militärinspirerade kappor eller färgstarka klänningar. Och hon bär alltid höga klackar.

Foto: Jackson Lee / Splash News

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Fest</span><br>Victoria har gott om vackra galaklänningar i garderoben men de är ofta enfärgade och i enkelt snitt. Helenas feststil är snäppet pampigare och mer glamourös.


Fest
Victoria har gott om vackra galaklänningar i garderoben men de är ofta enfärgade och i enkelt snitt. Helenas feststil är snäppet pampigare och mer glamourös.

Foto: Nick Harvey

<span class="wasp-icon"></span><br><span>Historia</span><br>Victoria har gjort en enorm stilresa, från vulgära klänningar till en superelegant och klassisk stil. Hon har dragit på sig ett stort antal modemissar genom åren.


Historia
Victoria har gjort en enorm stilresa, från vulgära klänningar till en superelegant och klassisk stil. Hon har dragit på sig ett stort antal modemissar genom åren.

Foto: Phil Mccarten

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Modekompatibla</span><br>Medan David har en avslappnad stil och gärna bär jeans och T-shirt eller stickad tröja till vardags så är Victoria alltid uppklädd till tänderna. Dessutom bär hon alltid skyhöga klackar. Det gör att de inte alltid ser särskilt välmatchade ut som par.


Modekompatibla
Medan David har en avslappnad stil och gärna bär jeans och T-shirt eller stickad tröja till vardags så är Victoria alltid uppklädd till tänderna. Dessutom bär hon alltid skyhöga klackar. Det gör att de inte alltid ser särskilt välmatchade ut som par.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Stilförebild</span><br>Efter att ha varit på omslaget av modemagasin som Vogue, Elle och Marie Claire har Victoria befäst sin position som internationell stilikon. Dessutom driver hon ett framgångsrikt modemärke under eget namn som skänker extra modekredd.


Stilförebild
Efter att ha varit på omslaget av modemagasin som Vogue, Elle och Marie Claire har Victoria befäst sin position som internationell stilikon. Dessutom driver hon ett framgångsrikt modemärke under eget namn som skänker extra modekredd.

Foto: Atas Dobn Foco

Visa i helskärm
1/1

Stilförebilder i Paris - Seger och Beckham

David Beckham flyttar till Paris och klubben PSG för att spela fotboll med Zlatan.

Sveriges lagkapten Zlatan Ibrahimovic får därmed sällskap på fotbollsplanen av en av världens mest modemedvetna idrottsmän.

Och Helena Seger får en lika modeintresserad fotbollsfru i Victoria Beckham.

Snyggast stil har

Tack för din röst!

Snyggast stil har

Här betygsätter Expressens stilexpert Emma Danielsson Paris hetaste fotbollsfruar.

Vem ger du högst betyg? Rösta här intill.