ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sju shoppingsajter med billiga märkeskläder

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre

www.ebay.se

På sajten lägger du ett bud på kläder som auktioneras ut. Du kan hitta alla möjliga märkeskläder för både killar och tjejer.

www.bubbleroom.se

Svensk sajt med märken som Acne, Cacharel, Fornarina, Miss Sixty. Priserna ligger några hundralappar lägre. Fraktfritt över 1 500 kronor.

www.shopbop.com

Amerikansk sajt med hundratals märken. Allt från klänningar och tröjor till underkläder, märken som Diesel, Emily by Emily och True Religion.

www.netaporter.com

Engelsk sajt med stort utbud av jeans och vackra toppar. Också ett brett sortiment av skor med märken som Miu Miu, Pedro Garcia och Jimmy Choo.

www.yoox.com

Här hittar du de flesta märkena. Versace, Jean-Paul Gaultier och Prada är några. Det går också att fynda märkeskläder för barn på sidan.

www.luxshop.dk

Här kan du köpa märken som Dior, Gucchi, DKNY och Dolce Gabbana. Märkesslipsar för 500 kronor under handelns pris.

www.e-style.se

Svensk sida med Gucci, Prada och Marc Jacobs. Mestadels väskor, pashminasjalar och accessoarer. Vissa varor till hälften av handelns pris
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: