EXPRESSEN.SE
Få glansigt, lättskött hår à la Selena Gomez.

Få glansigt, lättskött hår à la Selena Gomez.

Foto: Hollywood Press Agency

Nytillskott<br>Moroccanoils hårolja har blivit en favorit i necessären för många. Nu utökar de sortimentet med återfuktande schampo och balsam som innehåller en koncentrerad formula rik på arganolja, keratin och fettsyror.<br>Produkterna gör susen för torrt och sprött hår som behöver den där lilla extra boosten.<br>Schampo &quot;Moisture repair shampoo&quot; från Moroccanoil, 189 kronor/250 ml. Balsam &quot;Repair conditioner&quot; från Moroc canoil, 199 kronor/250 ml.

Nytillskott
Moroccanoils hårolja har blivit en favorit i necessären för många. Nu utökar de sortimentet med återfuktande schampo och balsam som innehåller en koncentrerad formula rik på arganolja, keratin och fettsyror.
Produkterna gör susen för torrt och sprött hår som behöver den där lilla extra boosten.
Schampo "Moisture repair shampoo" från Moroccanoil, 189 kronor/250 ml. Balsam "Repair conditioner" från Moroc canoil, 199 kronor/250 ml.

Foto: Richard Pierce

<strong>Solskydd för håret</strong><br>Det är inte bara kroppen som behöver solskydd i sommar. För att behålla din hårfärg och inte slita på håret i onödan bör du använda skyddande produkter även i håret.<br>Leave in-sprejen &quot;Huile lactée&quot; från Kérastase innehåller en oljemjölk som har skyddande och reparerande effekt. Sprejen innehåller ceramider och E-vitamin som hjälper håret att behålla sin glans i sommarsolen. 259 kronor/125 ml.

Solskydd för håret
Det är inte bara kroppen som behöver solskydd i sommar. För att behålla din hårfärg och inte slita på håret i onödan bör du använda skyddande produkter även i håret.
Leave in-sprejen "Huile lactée" från Kérastase innehåller en oljemjölk som har skyddande och reparerande effekt. Sprejen innehåller ceramider och E-vitamin som hjälper håret att behålla sin glans i sommarsolen. 259 kronor/125 ml.

Färg i fokus<br>Aldrig förr har det varit så trendigt med färgade partier i håret. Med hårmascara, sprejer och gnuggfärg kan du få slingor i valfri färg för en dag. Pensla, gnugga eller spreja in färgen beroende på produkttyp och tvätta sedan enkelt ur den med vanligt schampo.<br>Du väljer själv om du vill addera färg till endast topparna, som en enstaka slinga i luggen eller på större delar av håret, allt efter tillfälle och smak!<br>På bilden: Modeller i färgade slingor på Peter Soms visning.

Färg i fokus
Aldrig förr har det varit så trendigt med färgade partier i håret. Med hårmascara, sprejer och gnuggfärg kan du få slingor i valfri färg för en dag. Pensla, gnugga eller spreja in färgen beroende på produkttyp och tvätta sedan enkelt ur den med vanligt schampo.
Du väljer själv om du vill addera färg till endast topparna, som en enstaka slinga i luggen eller på större delar av håret, allt efter tillfälle och smak!
På bilden: Modeller i färgade slingor på Peter Soms visning.

Foto: Anthea Simms

Hårmascara från Isadora, 129 kronor.

Hårmascara från Isadora, 129 kronor.

Foto: Martin Martinsson

Hårfärg &quot;Color bug&quot; från Kevin Murphy, 160 kronor.

Hårfärg "Color bug" från Kevin Murphy, 160 kronor.

Hårsprej &quot;Quick tease 15&quot; från Redken, 280 kr/250 ml. Hårmunk från Glitter, 80 kronor

Hårsprej "Quick tease 15" från Redken, 280 kr/250 ml. Hårmunk från Glitter, 80 kronor

Frisyrtips<br>Den stora knuten syns ofta på Hollywood-kändisarna på röda mattan. Prova en uppdaterad variant av den glammiga frisyren genom att smycka den med en håraccessoarer. Den stora och lyxiga knuten fixar du enkelt med hjälp av de populära hårmunkarna.<br>Trä munken runt din hästsvans och fäst sedan hårtestarna runt hårmunken med hårnålar. Avsluta med en fixerande hårspray. Därefter kan du exempelvis sätta fast en trendig hårkedja på var sin sida om knuten. Eller varför inte ta hjälp av hårnålar och fästa ett av dina favorithalsband i håret?

Frisyrtips
Den stora knuten syns ofta på Hollywood-kändisarna på röda mattan. Prova en uppdaterad variant av den glammiga frisyren genom att smycka den med en håraccessoarer. Den stora och lyxiga knuten fixar du enkelt med hjälp av de populära hårmunkarna.
Trä munken runt din hästsvans och fäst sedan hårtestarna runt hårmunken med hårnålar. Avsluta med en fixerande hårspray. Därefter kan du exempelvis sätta fast en trendig hårkedja på var sin sida om knuten. Eller varför inte ta hjälp av hårnålar och fästa ett av dina favorithalsband i håret?

Hårkedja från Topshop.com, ca 115 kronor.

Hårkedja från Topshop.com, ca 115 kronor.

Hårmunk från glitter, 80 kronor.

Hårmunk från glitter, 80 kronor.

Visa i helskärm
1/1

Så blir du härligt sommarsnygg i håret

Är du sugen på att botanisera bland säsongens nya hårtrender?

Här är frisyrtipsen, trenderna och produkterna du inte vill vara utan i sommar.