EXPRESSEN.SE
<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Som en andra hud</span><br>Fluid Master, 459 kronor, Giorgio Armani<br>En klassiker som lägger sig som en andra hud och fyller ut mindre veck och linjer. Bra för torr och känslig hud. Plus för fin lyster.


Som en andra hud
Fluid Master, 459 kronor, Giorgio Armani
En klassiker som lägger sig som en andra hud och fyller ut mindre veck och linjer. Bra för torr och känslig hud. Plus för fin lyster.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Kräm för allt</span><br>Hybrids skin perfecting primer, 490 kronor, Murad<br>Det bästa mellan två världar. Den här primern är en blandning mellan en klassisk BB cream (Blemish Balm cream) och en primer då den både täcker, jämnar ut, återfuktar och förbereder huden för övriga makeup-produkter.


Kräm för allt
Hybrids skin perfecting primer, 490 kronor, Murad
Det bästa mellan två världar. Den här primern är en blandning mellan en klassisk BB cream (Blemish Balm cream) och en primer då den både täcker, jämnar ut, återfuktar och förbereder huden för övriga makeup-produkter.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Budgetfavorit</span><br>Skin primer matte it, 195 kronor, The Body Shop<br>En budgetfavorit som gör huden sammetslen samtidigt som din foundation sitter hela dagen utan att klumpa ihop sig och lägga sig i små veck och rynkor.


Budgetfavorit
Skin primer matte it, 195 kronor, The Body Shop
En budgetfavorit som gör huden sammetslen samtidigt som din foundation sitter hela dagen utan att klumpa ihop sig och lägga sig i små veck och rynkor.

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br><span>Akta plånboken!</span><br>Radiance-Firming Activator, 1 150 kronor, Carita.<br>En dyrgrip som bygger på en speciell teknologi, Cinetic Technology, som förebygger att huden tappar elasticitet. Sjunker snabbt in i huden och har en askungeeffekt då huden ser fastare ut på en gång. Dryg och räcker länge, men minus för det hutlösa priset.


Akta plånboken!
Radiance-Firming Activator, 1 150 kronor, Carita.
En dyrgrip som bygger på en speciell teknologi, Cinetic Technology, som förebygger att huden tappar elasticitet. Sjunker snabbt in i huden och har en askungeeffekt då huden ser fastare ut på en gång. Dryg och räcker länge, men minus för det hutlösa priset.

Visa i helskärm
1/1

Primer som fixar bästa basen för din makeup

En primer är en produkt som gör att resten av makeupen sitter bättre, samtidigt som den fyller i ojämnheter i huden.

Ger både fin lyster slätare hy.

Här är fyra favoriter.

Av Jessica Berghult