ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Blonda, fräkniga Caroline Winberg, 21, har synts i de mest prestigefyllda modemagasinen och kom trea på listan.
Blonda, fräkniga Caroline Winberg, 21, har synts i de mest prestigefyllda modemagasinen och kom trea på listan.

Hetaste modellerna i Sverige just nu

ANNONS:
FAKTA

Heta svenskor på catwalken:
1.
Mona Johannesson, 18.
Trots sina - i modebranschen - ynka 172 centimeter har Mona gått visningar för de största designerna i Paris, Milano och New York.
2.
Elsa Holsk, 17.
Genombrottet kom i Acos reklamfilm.
Nu är hon aktuell i kampanjer för bland andra Vagabond och Tiger.
3.
Caroline Winberg, 21.
Blonda, fräkniga Caroline har synts i de mest prestigefyllda modemagasinen.
4.
Elin Skogshagen, 16.
5.
Madeleine Blomberg, 20.
6.
Mini Andén, 28.
7.
Johanna Jonsson, 15.
8.
Ania Chorabic, 21.
9.
Erika Vall, 26.
10.
Emma Åhlund, 16.

Visa merVisa mindre
Nu har Sveriges modeelit satt sig ner och beslutat vilken svensk modell som är hetast just nu.
- Vi kände att det var dags att ta temperaturen på den svenska modellen, säger Jonna Bergh Wahlström, chefredaktör på Cosmopolitan, som presenterar listan i nya numret.
Nu har Sveriges modeelit satt sig ner och beslutat vilken svensk modell som är hetast just nu. - Vi kände att det var dags att ta temperaturen på den svenska modellen, säger Jonna Bergh Wahlström, chefredaktör på Cosmopolitan, som presenterar listan i nya numret. Listan är ihopsatt av ett trettiotal personer ur modebranschen - fotografer, designers samt make-up- och hårstylister. Där ibland modedesignern Marina Kereklidou och Cosmopolitans chefredaktör själv. - Juryn fick ange de modeller som de ansåg hetast just nu. Inte nödvändigtvis Sveriges största modeller, utan snarare de som är mes på gång, säger hon.

"Det var en skräll"

Efter ihopräkningen stod det klart att det unga stjärnskottet Mona Johannesson, 18, segrat. - Mona har blivit väldigt stor, så det var inte helt oväntat. Men tvåan Elsa Holsk,17, är ju alldeles i början av sin karriär och har inte gjort några större kampanjer, så det var en skräll, säger Jonna Bergh Wahlström.

Ny storhetstid för branschen

Sverige har med jämna mellanrum haft storhetstider i den internationella modellvärlden. Enligt Jonna Bergh Wahlström är listan en uppdatering inför vilka nya unga svenska modeller som är på väg upp på catwalken. - Nu ser det ut som att den svenska modellbranschen står inför en ny storhetstid. Vi ville tillsammans med branschen ta fram modellerna som vi tror kommer att dominera i framtiden, säger Jonna Bergh Wahlström.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: