EXPRESSEN.SE
<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Lisa Nordén, triathlet.<br>Pampigt var ordet! Den här är verkligen en drömklänning med massor av vidd nedtill. Lisa har dessutom ansträngt sig för att skapa en snygg helhet – både frisyren och makeupen har det där lilla extra!


Lisa Nordén, triathlet.
Pampigt var ordet! Den här är verkligen en drömklänning med massor av vidd nedtill. Lisa har dessutom ansträngt sig för att skapa en snygg helhet – både frisyren och makeupen har det där lilla extra!

Foto: Claudio Bresciani / Scanpix

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Anette Norberg, curlinghjälte. Här med Kenneth Bergman.<br>Wow! I en klänning som matchar den röda mattan är hon kvällens starkast lysande stjärna. Anette ser strålande vacker ut i sin draperade chiffongklänning. Hon har dessutom gjort helt rätt accessoarval med svart väska, svarta skor och glittrande smycken.


Anette Norberg, curlinghjälte. Här med Kenneth Bergman.
Wow! I en klänning som matchar den röda mattan är hon kvällens starkast lysande stjärna. Anette ser strålande vacker ut i sin draperade chiffongklänning. Hon har dessutom gjort helt rätt accessoarval med svart väska, svarta skor och glittrande smycken.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Carolina Klüft, f d friidrottare.<br>Med annorlunda draperingar och asymmetrisk skärning är det här en av kvällens snyggaste och mest moderna klänningar. Frisyren går i samma moderna stil och gör att helheten känns enhetlig. En riktig hit!


Carolina Klüft, f d friidrottare.
Med annorlunda draperingar och asymmetrisk skärning är det här en av kvällens snyggaste och mest moderna klänningar. Frisyren går i samma moderna stil och gör att helheten känns enhetlig. En riktig hit!

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Kajsa Bergqvist, f d höjdhoppare. Här med Peter Häggström.<br>Kajsa visar att man inte måste bära klänning för att vara uppklädd till tänderna på gala. Hon har valt en smokingkavaj - något som är extra trendigt i vår. Och helhetsintrycket blir både stilfullt och modernt. Snyggt!


Kajsa Bergqvist, f d höjdhoppare. Här med Peter Häggström.
Kajsa visar att man inte måste bära klänning för att vara uppklädd till tänderna på gala. Hon har valt en smokingkavaj - något som är extra trendigt i vår. Och helhetsintrycket blir både stilfullt och modernt. Snyggt!

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Anna Lindberg, simhoppsprofil. Här med Calle Steen.<br>Anna är supersnygg. Stilen är enkel men snygg och hennes höga sandaletter och strama frisyr sätter pricken över i:et.


Anna Lindberg, simhoppsprofil. Här med Calle Steen.
Anna är supersnygg. Stilen är enkel men snygg och hennes höga sandaletter och strama frisyr sätter pricken över i:et.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Malin Baryard, hoppryttare. Här med Henrik Johnsson.<br>Malin är som alltid snyggt klädd, här i en svart snäv klänning, som pryds av gnistrande stenar och pärlor - en av vinterns stora trender. Även accessoar-valet känns glamouröst med stora smycken och nitprydd väska.


Malin Baryard, hoppryttare. Här med Henrik Johnsson.
Malin är som alltid snyggt klädd, här i en svart snäv klänning, som pryds av gnistrande stenar och pärlor - en av vinterns stora trender. Även accessoar-valet känns glamouröst med stora smycken och nitprydd väska.

Foto: Roger Vikström

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Susanna Kallur, häcklöpare. Här med Klas Aspling.<br>Den här midnattsblå klänningen från Acne klär Susanna riktigt bra och är ett perfekt val för röda mattan. De vackra draperingarna och den asymmetriska skärningen gör klänningen ännu mer intressant.


Susanna Kallur, häcklöpare. Här med Klas Aspling.
Den här midnattsblå klänningen från Acne klär Susanna riktigt bra och är ett perfekt val för röda mattan. De vackra draperingarna och den asymmetriska skärningen gör klänningen ännu mer intressant.

Foto: Claudio Bresciani / Scanpix

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span></span><span class="wasp-icon"></span><br>Kristin Samuelsson, med sin make Magnus Samuelsson, tv-profil .<br>Härligt att se någon som klär upp sig till tänderna i en glittrande långklänning. Kristin har valt en svart paljettblåsa med en annorlunda ringning. I den här klänningen är hon en av dem som strålar allra mest.


Kristin Samuelsson, med sin make Magnus Samuelsson, tv-profil .
Härligt att se någon som klär upp sig till tänderna i en glittrande långklänning. Kristin har valt en svart paljettblåsa med en annorlunda ringning. I den här klänningen är hon en av dem som strålar allra mest.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Lena Adelsohn Liljeroth, kultur- och idrottsminister. Här med maken Ulf Adelsohn.<br>Omlottmodellen och draperingarna gör att Lena får en riktigt snygg timglasfigur. Den här sammetsklänningen blir dessutom extra livfull i den vackra blå färgen.


Lena Adelsohn Liljeroth, kultur- och idrottsminister. Här med maken Ulf Adelsohn.
Omlottmodellen och draperingarna gör att Lena får en riktigt snygg timglasfigur. Den här sammetsklänningen blir dessutom extra livfull i den vackra blå färgen.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Anja Pärson, f d alpin skidåkare, nu SVT-kommentator. Här med sambon Filippa Rådin<br>Anja håller det enkelt i en svart kort klänning med veckade detaljer i fram. Passformen är helt perfekt men det hade varit trevligt med någon spännande accessoar för att lyfta helheten ytterligare


Anja Pärson, f d alpin skidåkare, nu SVT-kommentator. Här med sambon Filippa Rådin
Anja håller det enkelt i en svart kort klänning med veckade detaljer i fram. Passformen är helt perfekt men det hade varit trevligt med någon spännande accessoar för att lyfta helheten ytterligare

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Suzanne Sjögren, sportjournalist. Här med Pontus Westergren.<br>Det är trevligt med en härligt klatschig färg bland kvällens alla svarta klänningar. Vackra Suzanne bär upp den här röda långklänningen perfekt. Dessutom passar hon riktigt bra i den snygga håruppsättningen.


Suzanne Sjögren, sportjournalist. Här med Pontus Westergren.
Det är trevligt med en härligt klatschig färg bland kvällens alla svarta klänningar. Vackra Suzanne bär upp den här röda långklänningen perfekt. Dessutom passar hon riktigt bra i den snygga håruppsättningen.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Maria Akraka fd friidrottare. Här med Tord Henriksson.<br>Marias snäva långklänning är lätt rynkad och a-inje-formad nedtill. Och den sitter verkligen som en smäck! Det här är en klassisk svart galaklänning som alltid går hem.


Maria Akraka fd friidrottare. Här med Tord Henriksson.
Marias snäva långklänning är lätt rynkad och a-inje-formad nedtill. Och den sitter verkligen som en smäck! Det här är en klassisk svart galaklänning som alltid går hem.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Victoria Svensson, f d fotbollsspelare. Här med Camilla Sandell.<br>Det här är snarare en snygg vardagsklädsel än en galaklädsel. Men den snäva kjolen och mönstrade toppen sitter helt perfekt på Victoria och hon ser väldigt bekväm ut i stilen.


Victoria Svensson, f d fotbollsspelare. Här med Camilla Sandell.
Det här är snarare en snygg vardagsklädsel än en galaklädsel. Men den snäva kjolen och mönstrade toppen sitter helt perfekt på Victoria och hon ser väldigt bekväm ut i stilen.

Foto: Christian Örnberg

<span class="wasp-icon"></span><br>Linda Haglund, f d friidrottare. Här med Emelie Haglund.<br>Den här lilamönstrade långklänningen med huva ser mest ut som en morgonrock och ger tyvärr ingen galakänsla alls. Bättre lycka nästa gång!


Linda Haglund, f d friidrottare. Här med Emelie Haglund.
Den här lilamönstrade långklänningen med huva ser mest ut som en morgonrock och ger tyvärr ingen galakänsla alls. Bättre lycka nästa gång!

Foto: Christian Örnberg

Visa i helskärm
1/1

Emmas getingbetyg på gästernas klädval

Här är Expressens modeexpert Emma Danielssons betyg på gästernas klädval.