EXPRESSEN.SE
<span class="wasp-icon"></span><br>Victoria Svensson<br>Emmas kommentar: Hon klär i den rockiga stilen och bär upp skinnbyxorna riktigt bra. Men den transparenta toppen med tryck är tyvärr inte så klädsam vilket drar ner betyget. Toppar med tryck känns överlag inte särskilt trendriktigt.


Victoria Svensson
Emmas kommentar: Hon klär i den rockiga stilen och bär upp skinnbyxorna riktigt bra. Men den transparenta toppen med tryck är tyvärr inte så klädsam vilket drar ner betyget. Toppar med tryck känns överlag inte särskilt trendriktigt.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Lars-åke Lagrell<br>Emmas kommentar: Kavajen ser stor ut, speciellt i ärmarna. Men han ser ändå stilig ut och det är trevligt att han livar upp kostymen med en färgstark slips.<br><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Yvonne Lagrell<br>Emmas kommentar: En snäv kjol och en vid topp är en bra kombination, det ger en balanserad helhet. Men det hade varit snäppet snyggare att ha toppen instoppad. Då hade midjan blivit mer markerad.


Lars-åke Lagrell
Emmas kommentar: Kavajen ser stor ut, speciellt i ärmarna. Men han ser ändå stilig ut och det är trevligt att han livar upp kostymen med en färgstark slips.

Yvonne Lagrell
Emmas kommentar: En snäv kjol och en vid topp är en bra kombination, det ger en balanserad helhet. Men det hade varit snäppet snyggare att ha toppen instoppad. Då hade midjan blivit mer markerad.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Pia Sundhage<br>Emmas kommentar: Pia väljer en avslappnad vardagsstil. Hon ser väldigt bekväm ut vilket är viktigast, men det vore roligt med någon liten festlig detalj.


Pia Sundhage
Emmas kommentar: Pia väljer en avslappnad vardagsstil. Hon ser väldigt bekväm ut vilket är viktigast, men det vore roligt med någon liten festlig detalj.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Helena Seger<br>Emmas kommentar: Även om hårprydnaden är maffig så hade den kunnat bli riktigt cool till en enkel klänning. Men matchat med draperad topp, kjol med fjädrar och skinnskärp är Helena inne på flera olika stilar vilket gör det rörigt.


Helena Seger
Emmas kommentar: Även om hårprydnaden är maffig så hade den kunnat bli riktigt cool till en enkel klänning. Men matchat med draperad topp, kjol med fjädrar och skinnskärp är Helena inne på flera olika stilar vilket gör det rörigt.

Foto: Patrik Österberg

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Veronica Boquete<br>Emmas kommentar: Det är roligt att Veronica vågar sticka ut med tuffa detaljer. Stilen är rockigt modern med skinndetaljer på klänningen och spetsmönstrade strumpbyxor. Ett par högklackade pumps hade dock gjort stilen komplett.


Veronica Boquete
Emmas kommentar: Det är roligt att Veronica vågar sticka ut med tuffa detaljer. Stilen är rockigt modern med skinndetaljer på klänningen och spetsmönstrade strumpbyxor. Ett par högklackade pumps hade dock gjort stilen komplett.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Kennedy Bakircioglu<br>Emmas kommentar: Snygg vardagsstil som även funkar på fotbollsgala. Jeans i smal passform, skjorta, slimmad kavaj och en halsduk blir en snygg höststil som de flesta män skulle passa i.


Kennedy Bakircioglu
Emmas kommentar: Snygg vardagsstil som även funkar på fotbollsgala. Jeans i smal passform, skjorta, slimmad kavaj och en halsduk blir en snygg höststil som de flesta män skulle passa i.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Anette Norberg<br>Emmas kommentar: Enkelt, klassiskt och riktigt snyggt! Anettes snygga figur kommer verkligen till sin rätt i den här fodralklänningen.


Anette Norberg
Emmas kommentar: Enkelt, klassiskt och riktigt snyggt! Anettes snygga figur kommer verkligen till sin rätt i den här fodralklänningen.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Niclas Alexandersson<br>Emmas kommentar: Få saker är så snygga som en välsittande smoking och därför är han kvällens bäst klädda. Paljettflugan kommer han undan med.


Niclas Alexandersson
Emmas kommentar: Få saker är så snygga som en välsittande smoking och därför är han kvällens bäst klädda. Paljettflugan kommer han undan med.

Foto: Tommy Pedersen

<span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><span class="wasp-icon"></span><br>Marie Serneholt<br>Emmas kommentar: Är oftast snyggt och glammigt klädd och den här kvällen är inget undantag. Hon har valt ett snävt paljettfodral med fransar vid ärmarna. Hon toppar med reptilmönstrade pumps och en klassisk Chanel-väska.


Marie Serneholt
Emmas kommentar: Är oftast snyggt och glammigt klädd och den här kvällen är inget undantag. Hon har valt ett snävt paljettfodral med fransar vid ärmarna. Hon toppar med reptilmönstrade pumps och en klassisk Chanel-väska.

Foto: Christian Örnberg

Visa i helskärm
1/1

De klädde sig bäst på årets Fotbollsgala

Vi är vana att se dem i shorts och fotbollsskor men när det är fest klär fotbollsspelarna upp sig till tusen.

Expressens modeexpert Emma Danielsson ­sätter betyg på gala­stilen.