ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Tom Kha Gai

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
En smakrik soppa med kyckling med kokosmjölk, chili, galanga och citrongräs. Minska mängden chili, om du inte vill ha soppan så stark.

INGREDIENSER

(4 portioner)
1 liter hönsbuljong av tärning eller fond
2 stjälkar citrongräs
5 cm galanga
3 kaffirblad
350 g kycklinglårfilé
12 små champinjoner, delade
1 tsk salt
4 msk lime, pressad saft
3 msk fisksås
1/2 tsk socker
7 1/2 dl kokosmjölk
2 piripiri chilifrukter, krossade
koriander

SÅ GÖR DU

1. Koka upp buljongen i en gryta.
2. Skölj citrongräsen, banka på den tjocka delen med knivhandtaget och skär det sedan i bitar. Kasta den hårdaste delen. Lägg bitarna i buljongen tillsammans med smulade galangarot och kaffirblad. Koka 5 minuter på medelvärme.
3. Skär kycklinglårfiléerna i bitar och tillsätt dem i buljongen.
Dekorera med koriander.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
NÖJE
ANNONS:
Senaste nytt
ANNONS:
BLOGG
Mest läst i dag
ANNONS:
NÖJE
LEVA & BO
FÖR DIG MED SURFPLATTA
PARADISE HOTEL-BLOGGEN
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: