ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Barack Obama med sina döttrar. Foto: Carolyn Kaster
Barack Obama med sina döttrar. Foto: Carolyn Kaster

Ställ din Barack bredvid Obama

ANNONS:

Nu kan du bli granne med Barack Obama.

Tomten bredvid USA:s presidents hem i Chicago är till salu.

Tomten kostar 6 miljoner kronor - men köparen måste godkännas av säkerhetspolisen.

Ödetomten som ligger precis bredvid Barack Obamas hus i Chicagoområdet Kenwood är nu till salu för strax över 6 miljoner kronor.

Den tidigare ägaren köpte tomten 2008 och planerade ett husbygge som aldrig blev av. Så nu finns återigen möjligheten att bli granne med världens mäktigaste man.

– Vi testar marknaden för att se vilket intresse det finns. Det har inte funnits så många presidenter med en ledig tomt bredvid deras hem, säger mäklaren Anthony Rouches till AFP.

"Erbjöd Obama"

Men för att få möjlighet att köpa tomten måste man stå ut med att bli kontrollerad av den amerikanska säkerhetstjänsten - som för närvarande står för underhållet av tomten.

– Jag erbjöd Obama att köpa tomten genom säkerhetstjänsten. Men de var inte intresserade, säger mäklaren till Chicago Tribune.

Huset på andra sidan Obamas hus såldes för två år sedan för knappt tio miljoner kronor - betydligt dyrare än marknadsvärdet, enligt AFP.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT EXPRESSEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: