EXPRESSEN.SE

Lisa Rinnevuo

Lisa Rinnevuo har gjort succé med sina färgstarka och lekfulla tavlor. Hon är uppvuxen i Tullinge och har bott i New York innan hon landade i Stockholmsförorten Hägersten, där hon nu är verksam.

Av en slump blev Lisa Rinnevuo konstnär på heltid. Hon målade som hobby och ställde ut på ett kafé när en gallerist gick förbi och bad om hennes nummer. Och nu är hennes tavlor storsäljare!

Kombinerar bilder med text

Tavlorna är målade i spray och akryl och innehåller alltid texter. Lisa Rinnevuo anser att texten är lika viktig som det målade motivet men väntar med att skriva tills tavlan är målad.

Lisa Rinnevuo vill sprida kärlek och glädje. Hennes konst speglar en stark känsla för varje människas inneboende styrka!

 

Ålder: 44. 

Familj: Sambon Magnus, 36, och dottern Eva, 8, samt katten Fidel. 

Gör: Konstnär. 

Bor: Hägersten, Stockholm. 

Aktuell: Har målat nya tavlorna Dreamers och Scarlett exklusivt för LEVA&BO.

...

Exklusivt för LEVA&BO

Just nu kan du köpa två tavlor av Lisa Rinnevuo – exklusivt framtagna i begränsad upplaga för LEVA&BO. Litografierna Dreamers och Scarlett är signerade och numrerade. Dessutom kan vi erbjuda fem fantastiska motiv – Eva, Confetti, Syster, Bror och Friendship.

Handla säkert

LEVA&BO driver webbutiken LEVA&BO Shopping tillsammans med e-handelsplattformen Tipser. LEVA&BO handplockar produkter till LEVA&BO Shopping och Tipser står för en trygg betalnings- och leveranslösning!