EXPRESSEN.SE
3 trender<br><strong>1 Personliga bilder</strong><br>Instagram är ett populärt socialt nätverk som baseras på användarnas bilder. Nu kan du göra en affisch av dina favoritbilder, från 160 kronor, printstagr.am/poster.

3 trender
1 Personliga bilder
Instagram är ett populärt socialt nätverk som baseras på användarnas bilder. Nu kan du göra en affisch av dina favoritbilder, från 160 kronor, printstagr.am/poster.

<strong>2 Industriklockor</strong><br>Industristilen håller i sig och svenska landsbygden dammsugs av antikhandlare i jakt på buckliga grislampor. Hetaste villebrådet just nu är stora industriklockor. De är svåra att få tag på så enklast är nog att hålla utkik på nätauktioner. Stor industriklocka, 2 000 kronor, bukowskismarket.com.

2 Industriklockor
Industristilen håller i sig och svenska landsbygden dammsugs av antikhandlare i jakt på buckliga grislampor. Hetaste villebrådet just nu är stora industriklockor. De är svåra att få tag på så enklast är nog att hålla utkik på nätauktioner. Stor industriklocka, 2 000 kronor, bukowskismarket.com.

3 Tripp trapp-stolen<br>Svenska barnfamiljer har inte tröttnat på den klassiska barnstolen Tripp trapp. Stolen som formgavs 1972 av Peter Opvik är mycket populär och är hett eftertraktad på second hand-marknaden. Stolen firar 40 år i år och finns i en specialversion i oljad bok, cirka 2 399 kronor, Stokke.

3 Tripp trapp-stolen
Svenska barnfamiljer har inte tröttnat på den klassiska barnstolen Tripp trapp. Stolen som formgavs 1972 av Peter Opvik är mycket populär och är hett eftertraktad på second hand-marknaden. Stolen firar 40 år i år och finns i en specialversion i oljad bok, cirka 2 399 kronor, Stokke.

<strong>Inredning</strong><br><strong>En säng att drömma om</strong><br>Den kända indiska kläddesignern Rohit Bal har designat sin drömsäng för lyxiga sängmärket Savoir Beds. Sängen som gjorts för ett välgörenhetsprojekt kommer senare att auktioneras ut och fler kända designers står på tur för att göra sina drömsängar. Savoirs handgjorda sängar skräddarsys efter kundens önskemål och de lyxigaste modellerna kan kosta så mycket som 400 000 kronor, savoirbeds.se.

Inredning
En säng att drömma om
Den kända indiska kläddesignern Rohit Bal har designat sin drömsäng för lyxiga sängmärket Savoir Beds. Sängen som gjorts för ett välgörenhetsprojekt kommer senare att auktioneras ut och fler kända designers står på tur för att göra sina drömsängar. Savoirs handgjorda sängar skräddarsys efter kundens önskemål och de lyxigaste modellerna kan kosta så mycket som 400 000 kronor, savoirbeds.se.

Foto: Dominic Blackmore

<strong>Rustik kruka</strong><br>Kruka i grå keramik med det rätta rustika utseendet. Finns i två storlekar, 15-17 centimeter i diameter, 12-13,5 centimeter höga, 40-60 kronor, Blomsterlandet.

Rustik kruka
Kruka i grå keramik med det rätta rustika utseendet. Finns i två storlekar, 15-17 centimeter i diameter, 12-13,5 centimeter höga, 40-60 kronor, Blomsterlandet.

<strong>Romantik i köket</strong><br>Dubbel ugnsvante, vadderad i rödblommigt mönster. 275 kronor, leilasgeneralstore.com.

Romantik i köket
Dubbel ugnsvante, vadderad i rödblommigt mönster. 275 kronor, leilasgeneralstore.com.

LEVA&amp;BO:s Susanne Ellingsworth listar de senaste trenderna på hemmafronten.

LEVA&BO:s Susanne Ellingsworth listar de senaste trenderna på hemmafronten.

Foto: Ylwa Yngvesson

Visa i helskärm
1/1

Se senaste trenderna på hemmafronten

Har det sett likadant ut hemma alldeles för länge nu?

Lugn, här kommer lite inspiration från LEVA&BO.

Mer ideér och inspiration hittar du i nästa nummer av LEVA&BO som kommer ut på lördag den 17 november. Missa inte det!