Jag lever!

Jo jag lever, jag har inte gått under jorden, bara nästan. Har jobbat skiten ur mig i dygnen två. I natt har jag sovit tre timmar. Om 2 timmar kommer familjen hem och jag börjar känna av det.

Men allt är fixat, allt är klart. Jag är nöjd. Kunde inte gjort det annorlunda. Nu är det upp till familjen att reagera:)

Kl. 21.00 går planet hem och jag kommer ha en väldigt lugn, skön familjehelg. Thank God.

Hej från huset.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.