Specifikationer och frissan

Jorå, fredag igen. Himla skönt just i dag tycker jag. Vi har en i stort sett oplanerad helg framför oss och det känns bra. Idag blir det bland annat att skriva specifikationer. När så här många är inblandade i en sådan stor renovering som hos min kontorskund så är specarna jätteviktiga. Så näsan i datorn hela dagen. Förresten, det blir en liten paus mitt i för jag skall äntligen fixa mitt risburr till hår. Frissan, klipp och färg och sedan tillbaka till specarna.

Visst skulle man vilja ha en ateljé som denna Idha Lindhag har förevigat?

Foto Idha Lindhag.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.