Återbruka lastpallar

Onsdagen den 27 april


Den här dagen kom och gick lika snabbt som en gris blinkar. Vet inte vad jag hann med och inte hann med idag. Har sprungit på stan hela dagen i olika ärenden och nu är hjärnan lika tom och trött som fötterna. Men jag fick en hel del uträttat så jag är nöjd. Hann till och med en lunch med grannfrun tillika väninnan fru M.


Efter hämtning av barn beslutade vi att åka och käka på det gyllene M:et. Orkade inte fundera ut än mindra laga någon mat så det blev ett uppskattat avbrott med besök på Heron City. Stod och huttrade i alldeles för tunna kläder medans barnen lekte i klätterställningen utanför Heron. Väldigt mycket plastic fantastic men barnen tycker om det. Och ni vet ju har det funkar i livet: är barnen glada är föräldrarna glada, en mycket enkel ekvation.


Nu ligger barnen i sängarna och jag undrar om jag orkar sätta en dubbel sats kanelbullar? Jag tror inte det men man vet aldrig med mig.


Dagens inspiration:


Mannen och jag har sålt av en massa gamla grejer nu över påskhelgen. Annonserna på Blocket duggar tätt och det är en underbar känsla att rensa och få in lite stålars. Man skall ju ta vara på gamla saker och göra dem nya. Som jag som skall spraymåla svärfars gamla rottingfåtölj. I kväll så sydde jag ett nytt överdrag till den malätna gamla dynan som jag fick till. Och gissa av vad? Jo, svärmors gamla sängkläder från 70-talet. Ett underbart tyg som går i Josef Franks spår. Kommer bli så himla fint till den svarta rottingfåtöljen, lycka! Skall skaffa fram bildbevis när allt är klart.


Att återbruka är ju ett av mina tydligaste inredningstips. Och att inte underskatta saker vi har runt omkring oss. Som tex gamla lastpallar, det kan bli mycket fint av dem. Exempelvis som dessa bilder visar: En barnsäng och ett soffbord. Häftigt! Bilderna är från Apartment Therapy.Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.