ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Tresitssoffa i skinn,  14 995 kronor. Soffbord av valnötsfaner, 1 995 kronor. Grönt skåp, 2 995 kronor. Matbord, valnötsfaner, 5 995 kronor. Grön stol, 1 495 kronor.
Tresitssoffa i skinn, 14 995 kronor. Soffbord av valnötsfaner, 1 995 kronor. Grönt skåp, 2 995 kronor. Matbord, valnötsfaner, 5 995 kronor. Grön stol, 1 495 kronor.

Ikeas nya fin-möbler – kolla in de snyggaste!

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
Läs mer om Ikea

En vårnyhet från Ikea är en helt ny Kollektion Stockholm med ungefär 80 produkter. Mycket grönt, gult, svart, valnöt och organiska former.

Det är vuxet och elegant, men samtidigt en lekfullare variant än tidigare kollektioner. Spana in bildspelet här bredvid!

Den första Kollektion Stockholm lanserades 1984 som en exklusiv serie. Finare material och högre kvalitet utlovades. Allt skulle vara lite bättre och dyrare än möbeljättens övriga sortiment. Stilen var ljus och klassisk med spår av dansk designtradition.

Årets kollektion, den fjärde i raden, är fortfarande tydligt skandinavisk i formen och flörtar med 1950- och 60-talen. Men nu finns här betydligt mer färg och formspråket är lekfullare.

Naturen inspirerar

Att naturen har varit en stor inspirationskälla är tydligt. Här finns satsbord formade som löv och bomullstyger med tecknade ormbunkar. Färgvalet är grönt, gult, svart och beige. Träslaget är valnöt.

Fler produkter än tidigare har tagits fram och kollektionen omfattar också fler områden i hemmet. Nu finns även prylar till det dukade bordet, som vinglas, salladsbestick och tallrikar.

Möblerna är signerade designern Ola Wihlborg som säger att han ville skapa en hållbar och tidlös kollektion.

Nya Kollektion Stockholm finns i butik från och med 1 april.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT EXPRESSEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: