EXPRESSEN.SE
GASOLGRILLAR finns i alla storlekar, från små behändiga grillar till stora utomhuskök. Gasolgrillen har lavastenar i botten som värms upp med gasolbrännare. Det kan finnas en eller flera brännare beroende på grillens storlek. Lavastenar ger en jämn grillvärme. Gasolgrillen ryker inte och du slipper kol och tändvätska. Men se till att du förvarar gasoltuben på ett säkert sätt.

GASOLGRILLAR finns i alla storlekar, från små behändiga grillar till stora utomhuskök. Gasolgrillen har lavastenar i botten som värms upp med gasolbrännare. Det kan finnas en eller flera brännare beroende på grillens storlek. Lavastenar ger en jämn grillvärme. Gasolgrillen ryker inte och du slipper kol och tändvätska. Men se till att du förvarar gasoltuben på ett säkert sätt.

Jula gasolgrill.
Cirkapris: 595 kronor, Jula. 
Gasolgrill med två gasolbrännare och tryckknappständning. Justerbar temperatur. Uppfällbart lock. Vagn med hjul och trähyllor för tillbehör. Grillyta: 49,5 x 31,5 centimeter.

Jula gasolgrill. Cirkapris: 595 kronor, Jula. Gasolgrill med två gasolbrännare och tryckknappständning. Justerbar temperatur. Uppfällbart lock. Vagn med hjul och trähyllor för tillbehör. Grillyta: 49,5 x 31,5 centimeter.

Landmann 12213.
Cirkapris: 5 500 kronor, Landmann.
Flatbed kallas denna exklusiva grill i rostfritt som är försedd med tre brännare, med tillhörande 
Flametamers, samt en kokplatta. Perfekt om man vill koka färsk-potatis samtidigt som man grillar.

Landmann 12213. Cirkapris: 5 500 kronor, Landmann. Flatbed kallas denna exklusiva grill i rostfritt som är försedd med tre brännare, med tillhörande Flametamers, samt en kokplatta. Perfekt om man vill koka färsk-potatis samtidigt som man grillar.

Rusta 62351074.
Cirkapris: 1 295 kronor, BBQ Of Sweden, Rusta. 
Denna gasolgrill I rostfritt stål med gjutjärnsinrede är försedd med två brännare. Grillytan är generös med måtten 49 x 48,5 centimeter. Det finns praktiska avställnings-ytor vid sidan och under grillen.

Rusta 62351074. Cirkapris: 1 295 kronor, BBQ Of Sweden, Rusta. Denna gasolgrill I rostfritt stål med gjutjärnsinrede är försedd med två brännare. Grillytan är generös med måtten 49 x 48,5 centimeter. Det finns praktiska avställnings-ytor vid sidan och under grillen.

Electrolux EGL440X.
Cirkapris: 32 025 kronor, Electrolux. 
Electrolux modell EGL4400X är en proffsgrill som drivs av gas. Grillen är helt gjord i rostfritt stål och har två brännare, perfekt om man vid sidan av sin grillning exempelvis vill koka potatis.

Electrolux EGL440X. Cirkapris: 32 025 kronor, Electrolux. Electrolux modell EGL4400X är en proffsgrill som drivs av gas. Grillen är helt gjord i rostfritt stål och har två brännare, perfekt om man vid sidan av sin grillning exempelvis vill koka potatis.

Evasolo gas.
Cirkapris: 11 999 kronor, Eva Solo, Danskdesing.nu. Ett smycke i trädgården blir gasolgrillen från Eva Solo. Tre kraftfulla brännare står för snabb uppvärmning. Gasflaskan monteras gömd inne i grillen och är enkel att byta ut. Eftersom den är rostfri kan grillen stå ute året runt.

Evasolo gas. Cirkapris: 11 999 kronor, Eva Solo, Danskdesing.nu. Ett smycke i trädgården blir gasolgrillen från Eva Solo. Tre kraftfulla brännare står för snabb uppvärmning. Gasflaskan monteras gömd inne i grillen och är enkel att byta ut. Eftersom den är rostfri kan grillen stå ute året runt.

Electrolux grill EGL3000.
Cirkapris: 19 075 kronor, Electrolux.
EGL3000X är en rostfri elegant, fristående gasolgrill med lock för utomhusbruk. Grillen har ett fällbart lock med "sandwich" konstruktion, ett rejält handtag, fyra gummihjul och ett förvaringsskåp. Under det rostfria grillgallret sitter tre huvudbrännare. På locket sitter en termometer.

Electrolux grill EGL3000. Cirkapris: 19 075 kronor, Electrolux. EGL3000X är en rostfri elegant, fristående gasolgrill med lock för utomhusbruk. Grillen har ett fällbart lock med "sandwich" konstruktion, ett rejält handtag, fyra gummihjul och ett förvaringsskåp. Under det rostfria grillgallret sitter tre huvudbrännare. På locket sitter en termometer.

Smeg BQ90T + CA90T.
Cirkapris: 29 990 kronor.
Toppserien från Smeg i borstat rostfritt stål. En flexibel grill där du kan välja bränsle: gasol eller naturgas. BQ90T har tre brännare, effekt 4,2kW. Grillbrännare av keramik med infraröda strålar och säkerhetsventil. Värmegaller för varmhållning, roterande spett och röklåda är andra tillbehör som medföljer.

Smeg BQ90T + CA90T. Cirkapris: 29 990 kronor. Toppserien från Smeg i borstat rostfritt stål. En flexibel grill där du kan välja bränsle: gasol eller naturgas. BQ90T har tre brännare, effekt 4,2kW. Grillbrännare av keramik med infraröda strålar och säkerhetsventil. Värmegaller för varmhållning, roterande spett och röklåda är andra tillbehör som medföljer.

Eldovatten Magma Monterey.
Cirkapris: 5 720 kronor.
(exklusive fäste), Eld & Vatten.
Monterey är en av gasolgrillarna 
i sortimentet Magma. Den monteras på staket, räcken, båtrelingar etc. Perfekt för den som inte vill ta upp plats med en jättegrill. Samtliga delar är i rostfritt stål.

Eldovatten Magma Monterey. Cirkapris: 5 720 kronor. (exklusive fäste), Eld & Vatten. Monterey är en av gasolgrillarna i sortimentet Magma. Den monteras på staket, räcken, båtrelingar etc. Perfekt för den som inte vill ta upp plats med en jättegrill. Samtliga delar är i rostfritt stål.

Visa i helskärm
1/1

Gasolgrillar