Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Var till salu för 30 miljoner kronor - nu reas Amy Winehouse hus i Camden ut för 19 miljoner. Foto: Jim Dyson Var till salu för 30 miljoner kronor - nu reas Amy Winehouse hus i Camden ut för 19 miljoner. Foto: Jim Dyson

Amy Winehouse hus reas ut för 19 miljoner

Annons:

I maj i år gick Amy Winehouses familj ut med att hennes hus i Camden i London var till salu för närmare 30 miljoner kronor. Intresset visade sig inte vara så stort och nu säljs huset på auktion för 19 miljoner kronor i stället, skriver Contactmusic.

Efter Winehouses död i juli 2011 har hennes hus bland annat använts som förvaringsplats för hennes ägodelar. Men huset tömdes i början av november efter att bland annat sångerskans bröllopsklänning stulits i samband med ett inbrott.

Annons:
MEST LÄSTA ARTIKLARNA PÅ LEVA & BO
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste artiklar
LEVA & BO
Annons:
LEVA & BO
LEVA&BO
LEVA & BO
Annons:
LEVA & BO
MEST LÄST I DAG
Annons:
LEVA & BO

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader