ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Vi söker Sydsveriges bästa sportchef

ANNONS:

Vill du ansvara för bevakningen av några av Sveriges hetaste idrottslag, som Malmö FF, Rögle, LDB FC Malmö, Helsingborgs IF, Växjö Lakers, Malmö Redhawks och IFK Kristianstad? Då är det här jobbet för dig.

Kvällspostens sportchef Kent Hansson går i pension början på nästa år. Vi söker nu hans ersättare. Kvällsposten står samtidigt inför en digital satsning som också berör sportredaktionen.

Som sportchef på Kvällsposten har du ansvar både för det administrativa och det redaktionella arbetet på sportredaktionen. Du deltar i det dagliga arbetet både som skribent och drivande chef. Du är ansiktet utåt för sportredaktionen, som en av flera krönikörer.

 

Vi söker dig som är driven, engagerad och som gillar kvällstidningsjournalistik. Du brinner för sport och tycker fortfarande om att vara ute på fältet. Du är nyfiken och idérik. Vi tror att du är en lagspelare som har lätt att kommunicera med din omgivning och som brinner för att skapa ett vinnande lag och utveckla vår journalistik tillsammans med den befintliga sportredaktionen.

 

Kvällsposten gör varje dag södra Sveriges största sporttidning, med mellan 20 och 28 sidor. Vi bevakar alla de stora ligorna och jobbar samtidigt med de stora avslöjandena. Vi jobbar också med digitala publiceringar på www.kvp.se och på vår mobilsajt, m.kvp.se. För dig är snabba publiceringar på de digitala plattformarna lika viktigt som papperstidningen. Du ser sociala medier som en naturlig del av jobbet.
Kvällspostens sportredaktion är en del av Expressens sportredaktion och som sportchef har du ett nära samarbete med sportcheferna på både Expressen och vår systertidning GT. Tillsammans med redaktionsledningen är du delaktig i utvecklingen av Kvällsposten.
I jobbet ingår arbete på kvällar och helger.
Fast anställning.

 
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Omkring 1 april.
Sista ansökningsdag: 9 januari 2013.
Skicka din ansökan till: jobb@kvp.se.


Frågor: Kontakta chefredaktör Martin Kroon, 040-602 01 00, martin.kroon@kvp.se, eller redaktionschef Susanne Lindén, 040-602 01 00, susanne.linden@kvp.se. Fackliga frågor besvaras av Eva Sternäng, 040-602 01 00.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvällsposten är den största kvällstidningen i södra Sverige. Kvällsposten utkommer i Skåne, Blekinge, södra Halland och södra Småland. Kvällspostens hemsida är www.kvp.se Mobilsajten är m.kvp.se
Kvällsposten är en del av AB Kvällstidningen Expressen, som är ett helägt dotterföretag till Bonnier AB. AB Kvällstidningen Expressen omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 450 anställda.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: