ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Titta - så här ser det ut hos Zlatan och Helena

ANNONS:
Zlatan och Helenas fastigheter

Lya i Paris

Under sommaren 2012 flyttade familjen till Paris när Zlatan började spela i Paris Saint-German. De bor utanför Paris och betalar runt 360 000 kronor i månaden för lyan.

Hus i Vaxholm

I början på 2010 köpte paret också en lyxvilla på 240 kvadratmeter på Resarö utanför Vaxholm. Priset slutade på 13 miljoner kronor och på köpet fick Zlatan idrottskompisen Olof Mellberg, 34, som granne. Sekelskiftesvillan, som är i behov av renovering, ligger bara några meter från strandkanten.

Jaktstuga i Åre

Zlatan Ibrahimovic har också planer på att bygga en större jaktstuga i Tvärådalen, Åre, och har köpt mark på 100 hektar. Enligt bygghandlingarna ska jaktstugan rymma en storstuga, arbetskök, två sovrum, badrum med tvättstuga, bastu och stor altan. Om bygglovet går igenom kan bygget starta i vår, skriver Östersunds-Posten.

Lägenhet i MiLano

I oktober 2010 flyttade Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger in en lägenhet i centrala Milano. Samtidigt lades deras lyxvilla i Cernobbio vid Como- sjön ut för försäljning av den internationella mäklarbyrån Engel & Völkers. Byråns representant Nuna Paduano bekräftar nu att det har sålts. Hur mycket Zlatan fick för huset vill hon inte uppge, men begärt pris var 4,8 miljoner euro.

Lägenhet i New York

Zlatan köpte 2008 en 73 kvadratmeter stor lägenhet på femte avenyn i New York för 16 miljoner kronor. Eftersom huset är ett så kallat lägenhets-condo har han tillgång till stället 120 dagar om året. Huset är byggt av Donald Trump och är 48 våningar högt.

Hus i Dubai

Enligt uppgift har Zlatan och Helena Seger också skaffat en lyxvilla för 30 miljoner på exklusiva The Palm 1 i Dubai.

Paret ska redan 2005 ha varit intresserade av en sjurumsvilla på 700 kvadratmeter med egen pool, terrass och havsutsikt.

De tre konstgjorda ögrupperna utanför Dubais kust är en våt dröm för många med gott om pengar.

Visa merVisa mindre
Tidigare artiklar

Zlatan och Helenas drömhus i Malmö är fortfarande till salu.

De nya ägarna kommer att bada i en pool byggd för över en miljon kronor och sova i sovrum med handgjorda tapeter för 60 000 kronor per rum.

För exakt 334 dagar sedan kom den stora nyheten att Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger skulle sälja det stora lyxhuset vid Ribersborg i Malmö. Men än så länge har inget hänt och lyxhuset står tomt.

De nya ägarna kommer kunna njuta av en enorm villa med pool, altaner, bibliotek, salong, matsal, flera sovrum, badrum och garage med plats för tre sportbilar.

Paret Zlatan/Seger köpte huset år 2007, för hela 30 miljoner kronor. Efteråt har sekelskiftsvillan på över 500 kvadratmeter renoverats för minst 20 miljoner kronor.

– Jag har svårt att tänka mig att de får tillbaka de pengarna när de säljer, har mäklaren Stefan Cronholm tidigare sagt till Kvällsposten.

Det har alltid varit mycket hemlighetsmakeri kring huset. Alla som arbetade med renoveringen fick skriva under tystnadslöfte och hotades med 100 000 kronor i vite om uppgifter läckte ut.

Pool för en och en halv miljon

Huset har en mur som gör att besökare inte kan se in. Och för att få ännu mer privacitet sänkte Zlatan tomten så huset grävdes ner ännu mer.

Lyxen flödar i parets drömvilla.

– Flera av tapeterna är handgjorda och kostar runt 60 000 kronor per rum, har en källa tidigare sagt till Kvällsposten

Och i ett av badrummen finns ett badkar för 275 000 kronor och en mosaikklädd utomhuspool byggdes för en och en halv miljon kronor.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: