ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Cykelonanisten fastnade på film

ANNONS:
En fetischism kan bli en psykisk störning

Den vanligaste sexuella avvikelsen är fetischism, som alltså betyder att man går i gång sexuellt på ett föremåls egenskaper.

Fetischism betraktas bara som en psykisk störning om det leder till eget lidande eller funktionsnedsättning, skriver Niklas Långström i ett mejl till Kvällsposten.

Troligtvis är det cyklar som är onanistens fetisch, och kanske till och med så specifikt som just cyklar av en speciell modell eller färg.

Per Edströms flickväns cykel har drabbats av punkteringar flera gånger sedan i början av maj i år. Men förmodligen har fler cyklar använts för att tillfredsställa mannens behov.

–Det är ett svårupptäckt brott med högt mörkertal. Osannolikt att det är den enda cykel som han har angripit, skriver Niklas Långström.

Visa merVisa mindre
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre

Efter sju dubbelpunkor på några veckor tröttnade Per Edström på skadegörelsen och satte upp en kamera.

Filmen visar hur en okänd man går fram till den rödsvarta cykeln, punkterar den och tillfredsställer sig själv sexuellt.

–Jag är inte rädd för honom utan mest irriterad på alla punkteringar jag tvingas laga, säger Per Edström.

Med start i maj i år drabbades Per Edströms flickvän av upprepade punkor på sin rödsvarta mountainbike. Efter den senaste punkteringen häromveckan tröttnade Per på skadegörelsen och satte upp en övervakningskamera utanför radhuset och under natten mot torsdag slog gärningsmannen till.

–Vid halvtretiden på natten syns en man smyga fram till min flickväns cykel. Han känner på däcken, konstaterar att de är välpumpade och skär hål i däcken. Sedan måttar han pyshålet och gränslar däcket.

–Samtidigt har han en hand i fickan och i den andra handen har en bild som han sitter och tittar på, säger Edström.

"Mannen är nog fullständigt harmlös"

Han är inte orolig för att onanisten kan vara farlig, mer frustrerad och trött på de många lagningarna som han har behövt göra sedan i maj.

–Den här mannen är nog fullständigt harmlös, det är cyklar som av någon anledning är just hans grej. Men min flickvän tycker att det är obehagligt, man vet ju inte om han har tittat ut henne på något sätt, om det är en bild av henne han har i handen när han onanerar över hennes cykel.

Tidigare cykelonanister

I juli 2007 greps en man i 35-årsåldern, misstänkt för att ha skurit sönder däcken och ejakulerat på sadlarna i ett 20-tal fall i Östersund.

Mannen dömdes till rättspsykiatrisk vård men kan sedan dess ha skrivits ut. Nu ska polisen utreda om det rör sig om samma man.

–Cykeln som senast är drabbad är tagen i beslag för teknisk undersökning. Vi ska också titta på bilderna som har kommit in, säger Åsa Wallinder, länsvakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.

Ännu vet man inte om fler cyklar än den hos Per Edström har utsatts för skadegörelsen och polisen vill gärna ha kontakt med andra som kan ha drabbats.

Händelsen i Östersund utreds som skadegörelse och sexuellt ofredande.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: