ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Karlskrona kunde inte hjälpa Redhawks

ANNONS:

Jumbon Karlskrona klarade inte att sno poäng av playoff-jagande Mora.

Till slut 5-2 till erkänt hemmastarka Mora.

- Visst hade det varit bra om Mora tappat poäng, men det är i första hand Oskarshamn som ska tappa poäng i sina matcher eftersom de har plats sju, säger Malmö-tränaren Mats Lusth.

Oskarshamn som är på sjunde och sista playoff-plats är sex poäng före Malmö. Mora är nu tre poäng före, men har en match mer spelad.

– Men i första hand måste vi göra vårt, påpekar Mats Lusth, som på onsdagskvällen möter bottenkrigande Almtuna på bortaplan.

Bra start

Karlskrona svarade för en bra första period. Vann skotten med 12-8 och hade 1-1.

Mikael Zettergren gjorde 1-0 till Mora och Niklas Johansson satte 1-1.

I andra perioden fick Karlskrona det jobbigt värre. Mora vann skotten med 16-5. Tog ledningen med 2-1 genom Johan Alcén.

Karlskronas målvakt Dennis Karlsson som värvades in från Mörrum i "ettan" i sist minuten spelade riktigt bra i andra perioden. Men när Mikael Zettergren satte 3-1 i tredje perioden såg det riktigt tufft ut för Karlskrona.

Hoppet tändes innan ridån föll

Efter 18.08 satte backen Mikael Kurki 3-2 i powerplay och hoppet tändes.

Men när Karlskrona tog ut sin målvakt Dennis Karlsson efter 19.11 i jakten på kvittering kom avgörande 4-2 i tom kasse genom Johan Alcén efter 19.19. Av bara farten sköt också Johan Alcén 5-2 efter 19.44.

23 februari tar Karlskrona emot Oskarshamn. Då kanske Malmö kan få hjälp...

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: