ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Persson förvånad över rysk kritik mot TT

ANNONS:
Tidigare artiklar
Visa flerVisa färre
Statsminister Göran Persson är förvånad över den ryske ambassadörens kritik av TT:s intervju med den tjetjenske separatistledaren Sjamil Basajev.
Den ryske ambassadören i Stockholm Nikolaj Sadtjikov protesterade i tisdags hos svenska UD mot TT:s intervju. Enligt ambassadören så innebar intervjun att "den svenska sidan" tillåter att internationella terrorister som Basajev får tala helt fritt och öppet i svenska massmedier. Det kan betraktas som propaganda för terroristerna, enligt ambassadören. Statsminister Göran Persson kommenterade det uttalandet på torsdagen. - Jag är förvånad över den kommentaren som den ryske ambassadören har fällt. Svenska medier är fria att själva göra en bedömning av vad de skriver och vad de sänder. Det är ett viktigt inslag i den typ av demokrati som vi lever i, sade Göran Persson.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
DAGENS WEBBFRÅGA

Längtar du efter vintern?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Längtar du efter vintern?

Mest delat i dag
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: