ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Nu avslöjar Perrelli sin nyfödde sons namn

ANNONS:

"Det blev en Adrian. En Adrian Romeo Perrelli-Jensen."

I går avslöjade Charlotte Perrelli sin nyfödde sons namn.

– Vi tyckte det passade bra ihop med våra andra barns namn, säger hon till Kvällsposten.

Den lilla pojken föddes 30 juli och fick i går sitt namn. Adrian, som blir tilltalsnamnet, är inte valt efter någon särskild person, utan det handlar helt enkelt om att föräldrarna gillar det.

– Vi tyckte det passade bra ihop med våra andra barns namn, och vi tycker det är ett jättefint namn, säger Charlotte Perrelli till Kvällsposten.

Lille Adrian har redan fått en guldskiva, och utnämnts till den första "Hedersdiggilooaren", ett pris som ska delas ut varje år.

– Motivationen var att han hade stampat takten i magen hela sommaren och att han noga planerat att komma ut mellan två gig. Så föds en stjärna! Så rolig idé tycker jag, skriver Charlotte Perrelli i sin blogg.

Det var vid förra helgens spelning i Båstad som Adrian fick sin guldskiva, och både Torgny Söderberg och Lasse Holm hade skrivit tal som de höll för hela "Diggiloo"-gänget.

"Blev rörd till tårar"

– Så enormt ambitiöst och gulligt gjort, så både Anders och jag blev rörda till tårar. Jag älskar ambitiösa människor, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Hennes egna ambitioner är det inget fel på. Just nu spelar hon in en julskiva, första julalbumet helt på svenska, tillsammans med en stråkkvartett och en barnkör.

– Mitt i högsommaren så spelar vi in mitt kommande julalbum. Så kul så man kan knappt få nog!
 skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Diggiloo-turnén har i kväll nått Tibro och därefter återstår bara två spelningar.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: