Det är dags för Avicii att spela en sista gång inför svensk publik. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: ALL OVER PRESS/PELLE T NIDet är dags för Avicii att spela en sista gång inför svensk publik. Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: ALL OVER PRESS/PELLE T NI
Det är dags för Avicii att spela en sista gång inför svensk publik.  Foto: Pelle T Nilsson / PHOTO: ALL OVER PRESS/PELLE T NI
Avicci skickade under eftermiddagen en uppmuntrande hälsning till fansen. Foto: Sean Eriksson / SEAN ERIKSSONAvicci skickade under eftermiddagen en uppmuntrande hälsning till fansen. Foto: Sean Eriksson / SEAN ERIKSSON
Avicci skickade under eftermiddagen en uppmuntrande hälsning till fansen.  Foto: Sean Eriksson / SEAN ERIKSSON

Hälsningen till fansen timmar före konserten

Publicerad

I kväll tar Tim "Avicii" Bergling avsked av sin svenska publik med en sista spelning.

Nu skickar dj:n en hälsning till Malmöpubliken på Instagram:

"Det här blir kul Malmö".

I kväll vinkar Tim "Avicii" Bergling, 26, hejdå till sin svenska publik i Malmö.

På Instagram laddar succédj:n upp – med en hälsning till sina fans.

"Tack Estonia och Weekend festival. Om några timmar gör jag min sista spelning någonsin i Sverige. Det här blir kul Malmö", skriver Avicii på Instagram.

I skrivande stund har bilden håvat in över 16 tusen gilla-markeringar på bara 20 minuter, och hans följare skriver om förväntningarna inför kvällen.

"Ses i kväll, förväntar mig ett grymt ös. Uppladdingen har bara börjat", skriver en person på Instagram.

 

Avicii inför Malmöspelningen

Även för Avicii förväntas konserten bli speciell – med stöd från både familjen och nära vänner.

– När alla nära och kära som inte brukar vara på plats kommer som familj och föräldrar, då blir det extra speciellt, säger Eric Ebbing, arrangör till konserten men också vän till stjärnan.

 

 

LÄS MER: Avicii tar farväl med supershow

 

 

 

Ett foto publicerat av Avicii (@avicii) Aug 5, 2016 kl. 7:19 PDT

 

 

Det var i mars den svenska världsstjärnan Tim "Avicii" Bergling, 26, kom med beskedet som fick fans världen över att bli förkrossade – det skulle bli en sista turné, sedan skulle stjärnan lägga av med spelningar.

Inför den sista turnén och spelningen i Malmö på fredag får han stöd av sin mamma och skådespelaren Anki Lidén och pappa Klas Bergling.

– Vi ser fram emot det, säger Anki.

 

 

LÄS MER: Expressen sänder live från Aviciis konsert

 

 

Eric Ebbing har nära kontakt med "Wake me up"-stjärnan och hans management. Han tror att spelningen kommer att bli speciell – både för Avicii, familjen och vännerna.

– Han har extremt mycket vänner som kommer ner eftersom det är den enda spelningen i Norden, säger Eric Ebbing och fortsätter:

– När alla nära och kära som inte brukar vara på plats kommer som familj och föräldrar, då blir det extra speciellt, säger han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag