ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Misstänkt taximördare gav sig själv till polis

ANNONS:

MALMÖ. Den internationellt efterlyste misstänkte mördaren Saleh Hadri, 45, klev på måndagskvällen in på Davidshalls polisstation i Malmö och överlämnade sig frivilligt till polisen, enligt Sydsvenskan.se.

Han är misstänkt för att ha skjutit ihjäl Alex Ghara Mohammadi, ledaren för det kriminella gänget Brödraskapet Wolfpack, i november 2011 i en blodig uppgörelse om makten över ett taxibolag i Malmö.

Sedan dess har Hadri hållit sig gömd utomlands, bland annat i Egypten

Hans försvarsadvokat Gunnar Falk sade nyligen till Kvällsposten att en lösning var nödvändig eftersom Hadri under lång tid försökt förhandla med polisen om villkoren för att han skulle komma tillbaka till Sverige.

Lösningen blev uppenbarligen att Hadri åkt till Sverige på egen hand.

I en intervju med Sydsvenskan.se förnekar Hadri att han mördat Alex Ghara Mohammadi.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT KVÄLLSPOSTEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: